Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
не го гледав второто, кажете ми само Диаби како се понашаше?

Ќе претпоставам дека постов на мене се однесува, повеќе сакам кога директно сум цитиран, не вака да погаѓам.
Како прво Ремзи не беше анонимец. На 16 години ги однесе Кардиф во финале на ФА Куп и газеше во младинска постава на Велс, цела Премиер Лига го бркаше, ние на Јунајтед пред нос им го украдовме.
И барај мислења од мене за Ремзи, затоа што сум прилично сигурен дека цело време го бранев, дури и во периодот кога сите молевте да биде избркан од клубот под хитно.

За Ауриер, како пример ќе ти го дадам Азпиликуета. Анонимец додека не дојде во Челзи, сега е еден од подобрите бекови во ПЛ. Странични бекови се најзаебани, со голмани се најподценети играчи и многу ретко кој станува светски познат и почитуван пред да отиде во голем клуб. Ај ти лично препорачај ми некој десен бак, помлад од Сања, светска класа кој има шанса да си замине од клубот летово и да дојде кај нас. Ама стварно дај препорачај.

Не не за тебе, тебе те знам. :D За другарчето шо кажа пред тебе. :DBojan Van Buuren [DOUBLEPOST=1399846509][/DOUBLEPOST]И да, иако не кажував за тебе, меѓутоа знам дека е тешко да се најди бек, каков шо кажуваш. Баш, само заради таа опција, сакам да го задржиме Сања, па во наредните години да се сконцентрираме на негова замена.

Не не за тебе, тебе те знам. :D За другарчето шо кажа пред тебе. :DBojan Van Buuren [DOUBLEPOST=1399846509][/DOUBLEPOST]И да, иако не кажував за тебе, меѓутоа знам дека е тешко да се најди бек, каков шо кажуваш. Баш, само заради таа опција, сакам да го задржиме Сања, па во наредните години да се сконцентрираме на негова замена.
Де бе мајка му стара, кај не ме цитираш па уште не ме ни тагнуваш...
Толку ли ме мразиш... :D

Абе го прочитав, па после се изнервирав не можев да го најдам. Маки. :D

Денеска покрај финишот со прекрасна победничка серија, одличниот погодок на Ремзи, камбекот на Џек и Абу... изигравме уште еден меч каде што не примивме погодок, Шчежни не изигра но Чех од другата страна уште еднаш беше совладан... така да во клин-шитс остануваат со по 16 но со мечеви помалку одиграни е нашиот Шчежни.
Се надевам ова веќе го реши победникот за голманот на сезоната во ПЛ.
Секако заедно со погодокот на сезоната на Џеки.

Денеска покрај финишот со прекрасна победничка серија, одличниот погодок на Ремзи, камбекот на Џек и Абу... изигравме уште еден меч каде што не примивме погодок, Шчежни не изигра но Чех од другата страна уште еднаш беше совладан... така да во клин-шитс остануваат со по 16 но со мечеви помалку одиграни е нашиот Шчежни.
Се надевам ова веќе го реши победникот за голманот на сезоната во ПЛ.
Секако заедно со погодокот на сезоната на Џеки.
Шварцер бранеше за Челзи, Чех е повреден...:)

Дрмиќ отиде во Леверкузен, така да време е за нови шпекулации со некој друг играч.

Волкот повреден ви е? Колку време?
Пошо гледам не е на листата за англиската репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom