Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Премиер Лигава сезонава беше слободна за освојување, како не се организиравме подобро, барем зимото да купевме 2 играча макар и промашај да беа..... многу ми е криво:(

Жиру се раздаде голови во jануари и го убеди Чичо да не го менува,тоа е тоа.

Ваква шанса за ПЛ не знам дали ќе се појави уште еднаш. Сити киксна со Сандерленд, Челзи игуби од Сандерленд, а притоа го победи Ливерпул дома. Ако имаше 4та екипа, ќе начекаше се на готовс. Но јбг

Ауууу абе чичо се дерел нешто на тренинг изгледа, засипнат цел на пресов ај ај ај :pos::pos:

Е да во право си, без секој се може. И Без Ван Перси и без Фабрегас... Се можи, не велам не. Ама најголемиот успех ќе ни биди 4то место. Дека се може, се може. Нормално.
Нема разлика,ни тогаш титули,ни сеа

Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ozil, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud

Subs: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Flamini, Kallstrom, Rosicky, Sanogo

The champions trtrtrrtrr the champion are here :D

И трет пат да шутнеше пак немаше да даде гол.:icon_lol: На крај Озил со гол од офсајд го спаси.

Одлично за сега,ако продолжи во вакво темпо натпреварот очекувам и повеќе голови да паднат.

И трет пат да шутнеше пак немаше да даде гол.:icon_lol: На крај Озил со гол од офсајд го спаси.
Не беше офсајд, доле лево еден од Њукасл си лежеше на трева.

Иначе си ги плескаме поштено. Да му ибам тоа Тиотето, кога го маваат Ремзи ептен ме фача срце да не го повредат пак кралот.
Друго , дај бе Саного нека собира искуство, Жиру гревче на контра додека земе залет , онака со гурање уште малце ќе пали. Правиме контра, Ремзи до гол стигна Жиру уште на пола терен....:tapp:

Ајде второ уште два три и да си го ладиме.

Нема разлика,ни тогаш титули,ни сеа

Е да, во право си и ти. За жал. :place:[DOUBLEPOST=1398715272][/DOUBLEPOST]
Не беше офсајд, доле лево еден од Њукасл си лежеше на трева.

Иначе си ги плескаме поштено. Да му ибам тоа Тиотето, кога го маваат Ремзи ептен ме фача срце да не го повредат пак кралот.
Друго , дај бе Саного нека собира искуство, Жиру гревче на контра додека земе залет , онака со гурање уште малце ќе пали. Правиме контра, Ремзи до гол стигна Жиру уште на пола терен....:tapp:

Ајде второ уште два три и да си го ладиме.

Уште 5. 7+ ја чека некој. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom