Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше офсајд, доле лево еден од Њукасл си лежеше на трева.
.

Да, али треба 2ца да има меѓу него и голот. Озил беше позади голманот, така да 1 останува, тој легачот:icon_lol:

Нека ни се множат и само јако до крај!! Опуштен натпревар. Славете ганерчиња

Онака, кежаул.

Озил добра утакмица изигра, Казорла и Ремзи исто така. Ама и Њукасл беа како за забава дојдени, одамна нив не им се игра фудбал.

Пердју како да сака да му кажи на Ешли, ете ти ко ќе ми ги продаваш најјаките играчи.

Си газиме... :)

Ми се плаче како ни отиде у курац сезонава, особено заради тврдоглавоста на Венгер.

Ако во брзо време ми се падне лото ке му платам на Жиру личен тренер за брзина,а за прецизност ке ве замолам вие да соберете пари:D

Добра утакмица,Озил очигледно игра само кога игра и Ремзи.
Кошиелни дефинитвно злато човек,алал да му е,не е во тимот на годината само заради оние 3-4 катастрофални утакмици.

Сите имат напаѓач,па дури и ние:tapp:

Денес Кос одржа неколку лекции, а и со голот, по мене MOTM денеска :)

Оти Окслејд беше на трибини ? Шо пропуштив ? Повреден е ?

Нешто суспензија да не има или настинка. Гледам на официјалната како повредени само стојат Гибс, Вилшер, Диаби и Волкот
А сега гледам вирус имал, ништо страшно не било :)

Нешто суспензија да не има или настинка. Гледам на официјалната како повредени само стојат Гибс, Вилшер, Диаби и Волкот
А сега гледам вирус имал, ништо страшно не било :)

Од кај па Дијаби повреден. Го гледам го има на сликите од тренингот завчера. Не дека не кренав раце од него, али чисто онака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom