Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ливерпул стасаа да освојат титула кои беа во пропагање,а ние 9 години градиме тим и неможеме да освоиме титула.:noze:

Инаку на нашиве спортски страни читнав нешто дека Сања ке останувал,ама сепак како што кажав наш спортски сајт.
Пул не си ги продаваше најдобрите играчи на конкуренти за титула од лани почнавме сериозно да праиме тим ...

Ако Сања остане то е силна порака за конкурентите, оти цела Англија веќе знаеше дека Сања ќе си оди. Работата на Венгер да го убеди да остани, не дека не е незаменлив или дека е најдобар, туку пораката која што ќе ја прати е битна. Истото го велев и кога го продадовме Ван Перси преклани, но тоа е тоа. Сега можеме да успееме во тоа, ако го задржиме Сања. Единствено мислам дека Вермален со сигурност си оди, оти е класа и штета е да биди на клупа. Подолски мислам дека ќе остани. Сепак.

:eek: :noze: :coffee: ?

10258126_10203439041034867_7842651358453503048_n.jpg

Ако Сања остане то е силна порака за конкурентите, оти цела Англија веќе знаеше дека Сања ќе си оди. Работата на Венгер да го убеди да остани, не дека не е незаменлив или дека е најдобар, туку пораката која што ќе ја прати е битна. Истото го велев и кога го продадовме Ван Перси преклани, но тоа е тоа. Сега можеме да успееме во тоа, ако го задржиме Сања. Единствено мислам дека Вермален со сигурност си оди, оти е класа и штета е да биди на клупа. Подолски мислам дека ќе остани. Сепак.
Подолски треба да остане.Мислам дека Венгер му ја пронајде позицијата исто како што беше со Ремзи и сето тоа е заслуга на Жиру кој му отвара простор.Сепак сум за да се купува замена за манеќенот.

Последно уредено:

Пораката е испратена со новиот договор на Тео... шо стана со размислувањава, смс центар станавме ебаго.

Абе напаѓачи ни требаат се друго имаме.

Инаку денеска читнав по жутава штампа, уефалона ќе праќала понуда за Озил :eek: одма би го трампал за Фабрегас.

Јас не би го мењал со никој,само ако може некако да им го лапнеме Алексис.Е тогаш ке направиме мн добра зделка,а кога почнав веке да кажувам желбички искрено за ДМФ го сакам Бендер од леверкузен(y)

Sanchez u juve ke odi

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Каков Санчез бе,такви медиокрити не ни треба у тим.

Абе какво трампање на Озил за Цеск. Озил му е прва сезона, доста солидна, сезона на прилагодување, плус и повреди го мачеа. Јас ви гарантирам ќе си гази од следна сезона, само да се зацврсти малку, да е имун на повреди, константноста во форма ќе се среди. А Цеск не е тоа што беше, него го форсират во Барса, добро игра сезонава, ама и прашање е дали заслужува прва постава таму. Ако не игра во Барса, а некако на тоа ми оди работава, тој сам ќе се врати во Арсенал за 2,3 години. Абе од секад сме имале најака средина ;)

Јас лично сум презадоволен од Озил.
Факт-го дигна тимот за едно ниво погоре.

Единствени два играчи по кои жалам и кои би сакал да ги видам назад се Ван Перси и Фабрегас, дури и под услов да им дадеме било кој играч од тимот (Освен Ремзи).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom