Ќутете си сега,не се прајте експерти. Освен Венгер,никој друг не веруваше во Ремзи,посебно не некој на овој форум.
Каснам со муабетов али од увек сум го поштувал Ремзи и верував дека ќе го биде. Да не си го гризнам јазикот, ама ниту едно мислење против Ремзи немам пишано.
За денес може само да се искоментира дека играта беше ужас и наликуваше на игра на тим кој не игра за менаџерот, односно сака да го избрка. Срамота! Платите да си ги донираат за ваква игра.[DOUBLEPOST=1396812054][/DOUBLEPOST]И никој до сега не го искоментира Венгер туку убедливо се покажува со прст кон играчите. Да, тие играат на терен, ама Венгер ги купи, Венгер ги одлучува поставите и измените (кои измени), Венгер поставува тактика (која?!) и практично управува со клубот. Јас мислам дека му е време да си отиде, особено ако освои ФА куп.
Можеби ќе имаме пад, и промени, ама нешто мора да се смени. Џабе ни се други играчи ако Венгер ги води, делуваат демотивирано.
Ги обвинувате Казорла (шпански репрезентативец со освоени титули), Подолски (искусен репрезентативец за Германија)...играчи кои се играат надвор од позиција постојано.
Практично ужасно менаџирање со тренинзите и играчите и редовна капитулација во поглед на повредени играчи секоја сезона, не купување на напаѓач кога се пишува дека има пари клубот и се знаеа повредените играчи од претходно, залажување дека немало време па сме го земале Калстром (а што правевте цел месец, и претходно скаутите?)..
Револтиран сум максимално од Венгер, искрено се чудам како се уште има верни поддржувачи.