Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Бентеке потпиша нов договор сезонава, до 2017-та чинам.

Баш се смеевме за тоа, потпиша нов договор, па 3 месеци не можеше гол да даде.

Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Flamini, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Subs: Viviano, Jenkinson, Bellerin, Kallstrom, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Sanogo[DOUBLEPOST=1396787097][/DOUBLEPOST]Лол нашиве се клизачат на загревање, ај да видиме што ќе покажат денес на терен.
Очекувам победа, аууу ќе биде потење изгледа.

Последно уредено:
Јас сум со нерешено задоволен денеска.[DOUBLEPOST=1396788324][/DOUBLEPOST]Луге,не заслужуваме ни ЛШ наредна година бе,никаков фудбал играме,досаден,прецизни пасови имаме само во одбрана.

Последно уредено од модератор:
Не ми се верува, Евертон има подобар напаѓач од нас.....Нека идат да се лечат заедно со чичо на клупа. Вади го тој Артета неможам да го гледам веќе......

Свака му част на чамугава, ги нанижа, монреал, вермален и мертезакер како прилепски тутун!

Сите ја читат тактиката,мизерија.Ај здравје Лига Европа финале против Јунајтед :D

пак ли петардата :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1396789646][/DOUBLEPOST]Венгер пакувај се пријателе

Леле кои дрва сме еј:pos:Дајте им на Евертон да играат ЛШ,заслужија..Ние го иаме Жиру а тие Лукаку,јебига.

Дајте го Саного.

Ако е спремен Лордот двојна замена!

ви треба голема промена, нешто како во манчестер јунајтед ... што не ја бива вака не ја бива, нема веќе оправдувања. Ремонт во тренерскиот кадар, напаѓачи, дм и централен одбранбен .... Ете го ќе го шиткаат лукаку, вреди да се даде и 40 милиони за него !!!

Окс не ми е јасно зошто седи на клупа кога Артета 3 месеци го чекаме да ја врати формата.

Силвер лајнинг:
Подолски, Вермален, Жиру, Артета не се доволно добри да играат во овој тим.
Казорла како крило никогаш не функционирало, никогаш нема да функционира.
Летово да се заменат 4-цана неспособњаци и да се земат асални крила зошто волку импотентен Арсенал немам гледано досега.

Силвер лајнинг:
Подолски, Вермален, Жиру, Артета не се доволно добри да играат во овој тим.
Казорла како крило никогаш не функционирало, никогаш нема да функционира.
Летово да се заменат 4-цана неспособњаци и да се земат асални крила зошто волку импотентен Арсенал немам гледано досега.
Сериозно ?!
Најдобрата шанса ни беше после негов шут...

@mkgunner ја пренел клетвата на мене, ако пишам до крај на сезона за резултат/пласман во лш, маусот да ми се распадне и да ме банираат !
Второ Окс/Саного место Фламини/Жиру, а околу 70та и Ремзи место Казорла..

П.С тешко нас ако дојде ред Мертезакер нападите да ни ги организира

Стигнало време кога евертон на полувреме ќе не дупчат со
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Поготово Артета, дека башка секогаш им се дере на другите и се мршти со цел памет.....Артета нема потреба да му се продолжува договор, фала за се али старо е веќе доста му е....[DOUBLEPOST=1396791040][/DOUBLEPOST]

http://backpagefootball.com/gif-lukaku-doubles-evertons-lead-against-arsenal/72857/?

Нека иде да го мавне еднаш у соблекувална Жиру , нека сонува за ваков гол.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom