Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го јадеме како не притиснаа и се повлековме. Дали свесно или не, ама ретко излегуваме добро на крај со вакви стратегии.[DOUBLEPOST=1394990974][/DOUBLEPOST]Абе Жиру игра нешто? Ебате анонимусот, Подолски поактивен беше.

Убаво рече некој погоре, давај го у Монако плус пари за Фалкао.

Последно уредено:
Матер му ебам у циганското копиле , ЧИСТ ПЕНАЛ СВЕ ПО КРВ ДА МУ ЕБАМ !

Колку се очигледни измениве на Венгер...

..Мајк Дин се уби од делење жолти картки.

Лоша игра севкупно, но слатка победа, шест поени од Кокошките, три победи севкупно, морам да признаам дека не очекував такво нешто.
Браво за одбранато особено за тандемот Кос-Мерт, страшно нешто.

А Жиру, немам зборови, на крајот успеа да извлече некој фаул и да потрши време но очаен напаѓач особено за контри.

Нека ме потсети некој, нели потезот кога Вертоген го повлече со двете раце Косциелни требаше да биде пенал за нас, оти ако не се лажам токму на Кос во една друга утакмица (не се сеќам која) му свираа пенал за истото?

Аууууу. Само едно ќе речам, голема победа. Со ваков тим на Арсенал, кој е на границите на издржливост, голема победа во вистинско време. :cuc:

Лелеееееееееееееее одбранава :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Војче имаше пар кикса, али шутчето на Адебајор како му го фати затоа мераци...

Ми се препотија ташаците, буквално ја изборија оваа победа, и гол за паметење на Моцарт, еден од најубавите голови што сум ги видел. Нека му се множат.
Подобро вака да не доминираме а тепаме, него онака доминација 100 % а нема гол:D

Секоја чест за момцив се гледа дека сакаат титула .Ако ја тепаме наредната ќе биде фантазии.

Славете ганерчиња :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Уф пари да ми дават нема шанси да го глеам полувремево пак ... Ебати напорните 50минути ... Она циганското педерче Аде нека си го лапа !
Аје сеа ќе здивнат недела време дај боже и да опраат некој играч и следна со Челзи бар нерешено да ја изиграме ќе бидам задоволен
Иначе на лето изгледа доста работа ќе има Венгер, Подолски,Бентнер,Вермален,Фабиански и Жиру ако запнат да си одат тоа мора со поквалитетни да се заменат !!!

Лоша игра севкупно, но слатка победа
Не дека беше убава, ама не беше лоша играта. Браневме резултат и игравме на контри, добро е што истрајавме и земавме 3 големи бодови. Барем топ 4 во моментов делува загарантирано.

Баш за вакви натпревари Мертесакер е колосален, ѕвер! BFG!

За Росицки викавме за Чешка давал убави голови, ете денес ни подари еден за паметење. Моцарт легендо!

Па како се собраа на крај, пеат плескаат, нека гледа и нека сонува кокошарникот.

Р.Ѕ. Шчешни изгледа со мобилен у џеб брани. Каква петарда не ми се верува, од каде го извади на крај?

Хаххахахах абе вистина, мобилниот од џеб го извади Шчесни. Можно е ? :D

1947736_445844768894394_743166713_n.jpg

Жиру со ваква игра нема ни во Вардар да сакаат да го земат, а за Галата или Монако муабет да не праиме :pos:
Едино на ПСЖ ако успееме да им го увалиме зошто они нешто ептен се попалени по Французи :icon_mrgr:

Стварно Подолски можда нема сјајна сезона ама за радување прв е, нема момент да не е насмеан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom