Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку само искусно ги одигравме последните 15 минути.![]()
Фантастично. Цел стадион му аплаудираше на противнички играч, на Арон Ремзи. За почит. Секоја чест за навивачите.
Погодив дека даваме уште два гола.Ова е то големото во овој Арсенал. Сигурен сум дека сите веќе се припремавме за 1-1, мислевме и шо да напишиме во тој случај, дека Венгер ја утна со замените, оти не го кладе Волкот, зошто влезе Монреал, се бранеше... Али, ние сме „стручњаците“ тука.
Секоја чест за измените на Венгер, едниот гол во клучен момент, другиот асистенција во тие 5 минути шо играше. Немам зборови како игра Арсенал и немам зборови за тоа како Арсен Венгер го води. Беспрекорно. Уживајте ганери
+7
за постовза постов
инаку сакав да те цитирам за постот каде предвидуваш уште два гола во второ ама гледам и тука си пишал, само требаше да пишеш порано да ги дадат, да не тупиме нерви до 85 мин.
Озил каков што е во тоа суратот, иста му е и играта последниве неколку кола. Нигде го нема, ти се иде да му искараш и мајка и шајка и ете ја левицата. Од нигде никаде.
.
Ќе има и често ситуации кога и ќе му карате шајки пошто ќе биде флегма и ќе флопне. Ама како и да ја вртиш пак у рака (т.е. у нога) ќе има 20+ асистенции во сезона.Навикнете се на тоа.Ќе има и често ситуации кога и ќе му карате шајки пошто ќе биде флегма и ќе флопне. Ама како и да ја вртиш пак у рака (т.е. у нога) ќе има 20+ асистенции во сезона.
Зашто никој не пишува ништо за Војче?
Свесни сте дека веројатно ради него го добивме натпреварот?
Да примевме гол при таа иницијатива на Кардиф ќе следеше уште еден.

Лелелеле кеифови онака. Сите до еден одлични, Артета мајсторски денес, Војче исто одлични одбрани имаше.
Секоја чест за момциве, го играат секој натпревар ко да е финале. Само вака нека продолжат и титулата ќе си дојде на свое место.Славете ганерчиња нека ни се множат!!!!!
ТУУУУУУУУУ СТРОООООООООООНГ![]()