Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Озил, маестро. Го нема, го нема и ете го. Асистенција. Уште два гола даваме второ.

Озил каков што е во тоа суратот, иста му е и играта последниве неколку кола. Нигде го нема, ти се иде да му искараш и мајка и шајка и ете ја левицата. Од нигде никаде.

:coffee:

Требаше да дадеме уште некој гол.

Жиру дефинитивно еден од поглупавите играчи што сум ги видел.
Ајде па и ти, ко мало дете. Се дешава.

Озил каков што е во тоа суратот, иста му е и играта последниве неколку кола. Нигде го нема, ти се иде да му искараш и мајка и шајка и ете ја левицата. Од нигде никаде.

:coffee:

Ајде па и ти, ко мало дете. Се дешава.

Нормално. Нас баш тоа ни фалеше. Озил донесе нешто шапмионско во себе. Немора да имаш 75% посед на топка и 20 удари во рамки, а мечот да заврши 2-2 или да изгуби Арсенал. Знаеме дека мечот го добиваат напаѓачите, но титулата ја носат дефанзифците. Кош и Пер играат маестрално сезонава.

коа дава голови... жируу :cuc: коа ке утне нешто глупав е .. не сте нормални :D коа може клоп да каже дека е еден од најдобрите во европа за стручњаците на форумов се нешто нечини :D тоа и јас мислев дека е офсајд а и како да се слушна свирче на судијата па си се загледав у тел и се деси што се деси, жиру најубаво знае што видел и слушнал ќе каже па ке видиме

Ме ставаш и мене во таа група,а грешка си.Сите го знаете моето мислење за Жиру и Волкот.Мада овој првиот е бајаги подобрен.

Незнам брат ја сум доста задоволен од жиру сезонава, лани не ми беше многу по кејф ... ајде идеме второ полувреме !

Гледам како игра тимот и се потсмевнувам од што ми е милина да ги гледам. Одлични сме до сега сезонава.

Солиден стабилен натпревар изигравме, пивторно clean sheet, Фламини гол, Ремзи гол, Озил 2 асистенции...

Опа, Ремзи втор гол! Браво мајсторе.

Многу сме јаки многу! Прекрасна победа, Озил, тоа е класа, мисли ништо не игра, и оп две асистенции.

За Ремзи веќе нема потреба да трошиме зборови. Уживајте, ова е време за уживање на сите фанови на Арсенал.

гг се момците.. играа, беше 0-1 и не ни помислив дека ќе примат гол.

Напротив, спротивното се случи. Секоја пофалба ја заслужуваат!

Лелелеле кеифови онака :drk:. Сите до еден одлични, Артета мајсторски денес, Војче исто одлични одбрани имаше.
Секоја чест за момциве, го играат секој натпревар ко да е финале. Само вака нека продолжат и титулата ќе си дојде на свое место.;) Славете ганерчиња нека ни се множат!!!!!

ТУУУУУУУУУ СТРОООООООООООНГ:vozbud::vozbud::vozbud:

Таман си помислив зошто не го вади Озил, преморен е, и човекот прави неверојатна асистенција.

За Ремзи немам зборови, едноставно браво за одличната игра и за почитта кон поранешниот клуб.

Ремзи 8 гола оваа сезона,кокошкиве 9 :pos:
Ова е АРСЕНАЛ,одлична игра!

Фантастично. Цел стадион му аплаудираше на противнички играч, на Арон Ремзи. За почит. Секоја чест за навивачите.

Погодив дека даваме уште два гола. :D Ова е то големото во овој Арсенал. Сигурен сум дека сите веќе се припремавме за 1-1, мислевме и шо да напишиме во тој случај, дека Венгер ја утна со замените, оти не го кладе Волкот, зошто влезе Монреал, се бранеше... Али, ние сме „стручњаците“ тука.

Секоја чест за измените на Венгер, едниот гол во клучен момент, другиот асистенција во тие 5 минути шо играше. Немам зборови како игра Арсенал и немам зборови за тоа како Арсен Венгер го води. Беспрекорно. Уживајте ганери

+7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom