Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само искусно ги одигравме последните 15 минути. :cuc:

Премногу рутински. Не знам дали толку „пораснавме“ или „созреавме“, али има нешто. Ќе видиме на пролет.

Речи су сувишни. :D

ramsey-1-6109306.jpg

Фантастично. Цел стадион му аплаудираше на противнички играч, на Арон Ремзи. За почит. Секоја чест за навивачите.

Погодив дека даваме уште два гола. :D Ова е то големото во овој Арсенал. Сигурен сум дека сите веќе се припремавме за 1-1, мислевме и шо да напишиме во тој случај, дека Венгер ја утна со замените, оти не го кладе Волкот, зошто влезе Монреал, се бранеше... Али, ние сме „стручњаците“ тука.

Секоја чест за измените на Венгер, едниот гол во клучен момент, другиот асистенција во тие 5 минути шо играше. Немам зборови како игра Арсенал и немам зборови за тоа како Арсен Венгер го води. Беспрекорно. Уживајте ганери

+7

:cuc: за постов
инаку сакав да те цитирам за постот каде предвидуваш уште два гола во второ ама гледам и тука си пишал, само требаше да пишеш порано да ги дадат, да не тупиме нерви до 85 мин.

:cuc: за постов
инаку сакав да те цитирам за постот каде предвидуваш уште два гола во второ ама гледам и тука си пишал, само требаше да пишеш порано да ги дадат, да не тупиме нерви до 85 мин.

Не знам, искрено и јас мислев дека ќе попуштиме и ќе примиме гол, нели, поучени од искуствата порано. Али, веројатно ова е некој друг Арсенал. Рано е да се каже. Точно е дека можеби имавме полесен распоред, али фактот дека победуваме каде што другите кикснуваат ми дава надеж, дека тоа го надминаме. Покажавме карактер против Саутемптон, бидејќи неколку дена пред тоа изгубивме од Јунајтед и докажавме дека то беше само „лош ден“. Ќе имаме многу тежок распоред, али ја видов клупата и кога после Нова година ќе ни се приклучат и Окс и Лукас, мислам дека ќе сме конкуренти. Но, отом потом.

Прво, среда и тимот на Стив Брус, Хул Сити.

Озил каков што е во тоа суратот, иста му е и играта последниве неколку кола. Нигде го нема, ти се иде да му искараш и мајка и шајка и ете ја левицата. Од нигде никаде.

:coffee:
.

Навикнете се на тоа. :D Ќе има и често ситуации кога и ќе му карате шајки пошто ќе биде флегма и ќе флопне. Ама како и да ја вртиш пак у рака (т.е. у нога) ќе има 20+ асистенции во сезона.

Навикнете се на тоа. :D Ќе има и често ситуации кога и ќе му карате шајки пошто ќе биде флегма и ќе флопне. Ама како и да ја вртиш пак у рака (т.е. у нога) ќе има 20+ асистенции во сезона.

Тоа се бара.Тоа е класа. Нема што повеќе да зборуваме околу тоа.

Зашто никој не пишува ништо за Војче?
Свесни сте дека веројатно ради него го добивме натпреварот?
Да примевме гол при таа иницијатива на Кардиф ќе следеше уште еден.

А замислете да е карма тоа што ни се повредија крилата и немаме прави крила веќе 2 месеци и тоа да е резултатот што имаме добри резултати.. вака да ни функционира боље тимот :icon_mrgr:

Секоја чест. :cuc:

Видовте што е класа на играч, и тоа на само 22 год, како се почитува клубот кој те создал и од каде потекнуваш, за разлика од некои кои не заслужуваат ни името да им се спомене, а се далеку постари од него, треба многу да учат од својот помлад колега
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 18:55 ---

zFybs99.gif

Лелелеле кеифови онака :drk:. Сите до еден одлични, Артета мајсторски денес, Војче исто одлични одбрани имаше.
Секоја чест за момциве, го играат секој натпревар ко да е финале. Само вака нека продолжат и титулата ќе си дојде на свое место.;) Славете ганерчиња нека ни се множат!!!!!

ТУУУУУУУУУ СТРОООООООООООНГ:vozbud::vozbud::vozbud:

;)

За мене и покрај двата гола а ѕверот,Војо ми е мен оф д меч.Која сигурност има момчето за свои 23 години свака част.Одбраната од 5 метри беше рамна на гол,неколку навремени истрчувања,3-4 сигурни одбрани кои кај многу од неговите претходници и не би биле така сигурни,неверојатна самодоверба при прекини.Само вака да продолжи и за некоја година златна ракавица не му бега(така ја нарекуваа?)комплетен голман.

9Rambo-6358115.jpg

JS29697784-6357561.png

Штета што не влезе шутчето на Џек, ќе беше ептен јако голче.

РЕМЗИ:cuc::cuc:

The Cardiff academy prospect then completed his brace following a scintillating break from Arsenal and allowed Theo Walcott to set up Aaron Ramsey to complete the scoring for the match.
The Welshman once against proved to be the hub of the team, and racked up impressive statistics from the match.
Touches - 91 - more than anyone else on the pitch.
Passes - 70 - more than anyone else on the pitch
Pass accuracy - 86%
Key passes - 3 - only bettered by Ozil
Shots - 4 - only bettered by Giroud
The talk of him being a flash in the pan seem to be dead and buried, we could well be looking at the best centre midfield player in the league.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom