Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Волкот го скрши мразот со вечерашниот гол и ако продужи така ќе бидат опасен тандем со Озил

Абе тек да се вратат повредените. Ах колку ни фали таја клупа, јака. Не велам дека сме претенденти за ништо, туку само дека сме опасен противник, и тоа како. Со Озил се додаде на квалитет кој ни фалеше и на тоа дека ни треба големо име.

Потенцијалот на Ремзи и повторно по милјардити пат, трпението на Венгер се исплатеше. Во Џек не се сомневам дека е класа. Многу голема класа и дека сега моментално игра на неприродна позиција. Со Артета во тимот, Џек ќе биди подруг. 100% сум уверен. Фламини ќе седни на клупа и ќе имаме силна поддршка од негова страна. Кога Окслејд и Лукас ќе се вратат ќе имаме конкуренција на крило/напад. Жиру ќе има бек ак поддршка од Тео и Лукас, но не секогаш ќе бидат сите фит. Со правилно темпирање на формата и со верба во себе, овај тим кој Венгер трпеливо го градеше многу години, ме потсеќа на онај со Едуардо кога до кобниот 26ти февруари газевме се пред себе. А коа ќе ми текни дека го имаме и Росицки, заедно со веќе искусната и стабилна одбрана тогаш, верувам уште повеќе. Гибс прераснува во сериозна конкуренција на Ешли и мислам дека еден ден ќе го надмини. Лорен и Пер како дуо се супер, се надополнуваат. А тек и Томас на клупа. Сања е прича за себе. Најискусен. Можеби и прав капитен.

Замислете, свесно и Санти не го спомнав. :D

Имаме премногу повредени и со малку среќа да се сите фит, или некој 85% од тимот, можеме да направиме нешто повеќе. Можеби не титула, но да сме сериозни претенденти за неа. Догодина со некое плус засилување и повеќе искуство од овој тим, можеби.

1044719_633795193318786_1304002144_n.jpg

Вилшер во позадина:D

Сите погледи се кон Стоук. Повеќе се плашам од нив, од колку од Наполи и Дортмунд заедно во ЛШ. Вервајте ме. Едвај чекам да дојди недела и се да помини во најдобар ред. (3 бода) :D

За разлика од лани Сања овие неколку натпревари игра ненормално и супер играше како стопер, само штета што ја нема градбата за стопер и во дуели со играчи како што е Алтидор мора да прави фаули за да го сопре.

Артета се вратил на full тренинг.Може нема да игра ама би требало да биде на клупа.

Утре играме со копачите,се освен три бода е неприфатливо,плус Озил ќе го има своето деби на Емирати,да не знае некој дали Артета или евентуално Подолски е спремен за утре,ептен сме тенки со клупа,нема кој да влезе замена :confused:

Утре играме со копачите,се освен три бода е неприфатливо,плус Озил ќе го има своето деби на Емирати,да не знае некој дали Артета или евентуално Подолски е спремен за утре,ептен сме тенки со клупа,нема кој да влезе замена :confused:

arteta mozno e da bide na klupa

Артета можно е да е во конкуренција за тимот. Санти е следен кој ќе се врати после него. Па после Подолски и Окслејд. Се комплетираме, полека но сигурно.
--- надополнето: 21 септември 2013 во 17:10 ---
Леле Бендтнер со долга коса на сликите. Убиство :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom