Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Честито Озил супер трансфер, знам зошто се радувате на трансферов а и би можело да се каже дека со право се радувате, ама јас како неутрален во случајов и навивач на екипа што направила милион вакви трансфери можам да ви кажам да не летате премногу пошто сепак само еден играч е кој што ќе има голем притисок.

Во секој случај супер играч си земавте, а и за Арсенал ценава нема да ја сметам за голема бидејќи последниве години имате собрано многу пари. Честито.

Се надевам ќе бидете добри и во јануари ќе ни го вратите

CJUUC68.png

A new era of Arsene has begun...

Одам на работа, пијам кафе, прам попис, затворам кафич, а Вие 16 еб*ни страници. Бравос.

Па преку 50 пати манав рефреш на страната на Арсенал, на мобилен, и конечно дочекав. Фала ти, Господе шо постоиш. Башка на то, седев со 3ца навивачи на Реал на маса и Перез кажал, демек као Calma calma, Ozil se keda. Демек смирете се Озил останува. Море мрш у три лепе пи*ке материне. Фала и пријатно.

Andy Murray @andy_murray

Mesut Ozil

(y)
мојот нов фаворит за освојување на УС Опен , пошто гледам дека кралот го стигаат годините веќе

Зошто во Англија никој не ги презентира новите засилувања како Реал?
Баш би било кул Озил да го презентираме на Емирати.:)

Не не уште не сте свесни каков играч зедовте :D
--- надополнето: 3 септември 2013 во 01:14 ---
Не се толку англиските клубови по тој вид на маркетинг :)

Еј што ми мило ем драго што сум Ганер во моментов :vozbud: само некој нека ми каже што стана со Ба?

Затоа што е дебилно.
Се појавува во дрес и жонглира 10 минути.
Ебате шоуто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom