Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ремзи официјално нов член на Кардиф до 26 февруари. Кардиф со играчи како Белами, Ботројд, Џет, Ремзи, Чопра имаат огромни шанси за пласман во Премиер.
Мене лично не ми се допаѓа тоа што Ремзи повторно оди на позајмница.
Со Вела ЏеТ Ленсбури и тн... Играчи кои не се тука... овој е одлична замена... и највеќе жалам што во овие 3 меча од куповите него не го видов да влезе ... сигурен сум бар против Ипсвич место Вилшер требаше токму него или пак Цеск да го извади кој играше нај мизерен меч во историјат негов во Арсенал ...
ПС: Само мое лично мислење дека подобро е да остане кај нас...

Абе не верувам дека е подборо... Зошто ? Нема да добива шанса, бидејки имаме еден тон опции за тоа место.. Друго, ако оди на позајмица ке се врати со мечеви во нозете, и тој ке ни биде најголемо засилување зимава... Трето, за мене е подобро ако знам дека ке игра негде, нон стоп, и ке се врати во форма.. Сетете се на Росицки, колку му требаше, за тоа... А и искрено не би сакал да го гледам како се мачи, бидејки знам дека тој е иднината на Арсенал, и општо на светскиот фудбал... Два месеци не менуваат ништо, напротив, само може да добие „добар фудбал“ во нозете...

Sport.co.uk can confirm that meetings have been scheduled with a number of top European clubs next week at the AFC Asian Cup in Qatar over the future of CSKA Moscow star Keisuke Honda, with representatives from the Premier League trio of Liverpool, Arsenal and Aston Villa expected in the Gulf state.

http://bleacherreport.com/tb/b7ZgH

Sport.co.uk can confirm that meetings have been scheduled with a number of top European clubs next week at the AFC Asian Cup in Qatar over the future of CSKA Moscow star Keisuke Honda, with representatives from the Premier League trio of Liverpool, Arsenal and Aston Villa expected in the Gulf state.

http://bleacherreport.com/tb/b7ZgH

Сумњам дека ќе сака да игра во тим што се наоѓа на дното на табелата.
Иначе не сум ги гледал како игра и дали ќе се вклопи во нашата игра ако доаѓа кај нас.

За тоа се збори уште пред да дојде насри во арсенал. Али тој епитет не се истакна брзо поради проблемите со повреди што ги имаше. А и оној доменек не го зеде за франција на светско. Тежок дебил, иако мене ми се направи чејф, затоа што шанса да се повреди немаше и се одмори добро па затоа сега кај нас блесна. Иако му беше глуп потек на доменек јас би му рекол фала што не го зеде.

Според Џон Крос и според некој друг новинар од Експрес, Арсенал ја добил битката за Oxlade-Chamberlain и трансферот би бил 5 милиони кој би можел да се зголеми до 10. Иначе ако е вистина ова, Чембрлен би останал до лето во Саутемптон.

Сумњам дека ќе сака да игра во тим што се наоѓа на дното на табелата.
Иначе не сум ги гледал како игра и дали ќе се вклопи во нашата игра ако доаѓа кај нас.

Honda игра многу добро,еден клсаичен плејмејкер шо можое да носи број 10 како оние од стилот на тоти и зидан,зола.Има многу јак шут и е експерт за слободни,дриблинг и финти врие,+ го има најважното око за пасс со кој ке ја пробие целата одбрана.
Ама нз некако не ми е логичен трансферв зошто Арсенал има 1 тон такви играчи....

Honda игра многу добро,еден клсаичен плејмејкер шо можое да носи број 10 како оние од стилот на тоти и зидан,зола.Има многу јак шут и е експерт за слободни,дриблинг и финти врие,+ го има најважното око за пасс со кој ке ја пробие целата одбрана.
Ама нз некако не ми е логичен трансферв зошто Арсенал има 1 тон такви играчи....
Epa ke ima ton i uste 1+ :) Inace Honda e dosta todbar igrac a i tuka ke bide Ryo sto znaci ke imaat japanese comunication megu sebe t.e nema da ima homesick :)

Arsenal
Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Walcott, Nasri, van persie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom