Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
што го направи ти Коквелин жити се, гледај малку подалеку националноста (франција) кога гледаш еден играч, последен пат кога Кок играше десен бек ни го упикаја во ФА куп и тоа баш ради негова грешка.
Воопшто не беше ради националноста, беше само поради тоа што го гледам како игра.. по пожртвен играч немаме од него во тимот , дури ни Џек не става “глава при клада “ како што знае да го стори тоа овој.. не е воден секогаш од умот туку од емоцијата кон мечот.

Воопшто не беше ради националноста, беше само поради тоа што го гледам како игра.. по пожртвен играч немаме од него во тимот , дури ни Џек не става “глава при клада “ како што знае да го стори тоа овој.. не е воден секогаш од умот туку од емоцијата кон мечот.
Kок играл пожртвувано од Џек :facepalm: :eek:
ова овде си го кажал, и немој на друго место, ќе те утепаат од смеење и зафркавање :pos:

у најмала рака кок игра боље од ремзи и дијаби а и игра пожртвувано ама ќе видиме тоа дали ке биде коа ке биде првотимец , ако биде.. а се надевам ке биде некогаш зашто сега секоја шанса што му ја даваат мора да се докаже и затоа дава 102.3 % :)

Игра со желба да се докаже и јас да сум на клупа постојано кога ќе добијам шанса има како коњ да трчам :)

осеќам дека Арсен има нешто спремено за Бејл утре, и дека нема да мрдне (y)(y)
can't wait

Ноу комент.

Eдит:Уствари има комент :) Ова може да биде меч со две острици.Само толку имам да кажам.Кој сфати,сфати.

ARSENAL TEAM: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Ramsey, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud

ARSENAL SUBS: Koscielny, Rosicky, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Mannone, Gervinho

пак е принц полди на клупа :facepalm:

Почнува да ме нервира ова со Подолски.

Арсен треба да свати дека ако игра со Подолски како шпиц ќе добие подобри резутлати, а јас ако не се лажам Жиру дава голови само во ФА куп. И дај веќе и кога го ставаат во игра да го тргнат од аут линијата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom