Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да не звучи дека завземам страна далеку од тоа ама Венгер треба да биде свесен дека на Емирати доби 'поклон' од Адебајор на резултат во корист на Тотенхем во кое Спарс тотално ги надигра Арсенал од почетокот до црвениот картон. Требаше да биде свесен дека тогаш доби поклон победа која ако не беше црвениот тешко дека ќе се случеше и да ги зае*е денес на Вајт Харт Лејн да им постави тактика да иде на контри со брзи крила овие ќе притискаат ќе притискаат ќе видат не оди нервоза ќе ги фати една грешка да се искористи и тоа е тоа па и бод ќе беше супер денес за вас. Карма е се враќа....Вака добива шамари од кој ќе стигне и паѓа морал на екипата...нека смени нешто и Венгер го прочитаа исто ко Барса. Вака ги гледам како се мачат и јас се мачам покрај нив...игра без цел, без ефект без идеа ....
Не збори глупости, игравме супер се до двата гола на Тотенхем кои се индивидуални грешки на одбраната. Тотенхем шанса не можеа да креираат, а нашите шанси Жиру ги усеруваше.

Коментари?

Дај да им го шитнеме Вермален на Барса дур има некоја цена и реноме.

Браво за тотенхем како затвараа, за жиру немам коментар каков камен е дечкото ни сам не е свесен, а било кој добар напаѓач да беше на место на шансата на ремзи ќе поентираше, и за крај Арсен ми е и понатака нејасен зашто подолски го става во 77 минута...........

Емммм натпрваров докажа дека игравме против гејчиња, они дадоа гол кога наш играч лежеше на терен и они фино ни го бапнаа, а ние не успеавме нели дека не фаулираа.....Епа паметни се кокошкиве нашиве уште пуканки да земеа кога лежеше Санти на трева....
Се на се разочаран сум тотално, поопасни во секој случај бевме второ, али како и по кузнае кој пат сезонава бркаме резултат.....

Емммм натпрваров докажа дека игравме против гејчиња, они дадоа гол кога наш играч лежеше на терен и они фино ни го бапнаа, а ние не успеавме нели дека не фаулираа.....Епа паметни се кокошкиве нашиве уште пуканки да земеа кога лежеше Санти на трева....
Се на се разочаран сум тотално, поопасни во секој случај бевме второ, али како и по кузнае кој пат сезонава бркаме резултат.....
Да бе Казорла да не лежеше на трева немаше гол да ни дадат...
До одбраната е, не е до Казорла...

Да бе Казорла да не лежеше на трева немаше гол да ни дадат...
До одбраната е, не е до Казорла...
Спортски правила друже, али ти сигурно си го осечал дека сме примале уште еден,,,,,,,

Ви реков бапки ќе не напрат, Вие не. Ќе сме добиеле. Кај ќе добиеме, не знајме кај тераме.

Не Ремзи, Не Дијаби, Не Гибс, Не Шчезни. Вермален е убедливо најлошиот играч во сезонава. Сите ќе се сложиме и зошто.

Дури сега реално изгледа сезона без ЛШ. Јас мислам дека и така ќе биди, ако се знај дека другиот викенд одиме кај Свонси.

Катастрофа сме.
Многу боље ќе е да не одиме у ЛШ,слушајте ми го зборот ;)

И јас сум за да не одиме ЛШ

Спортски правила друже, али ти сигурно си го осечал дека сме примале уште еден,,,,,,,
Не барај оправдувања и биди си реален, одбраната е крива за тоа што ги примивме головите.
Ај ваљда другата сезона барем лига европа ќе освоиме...

Не барај оправдувања и биди си реален, одбраната е крива за тоа што ги примивме головите.
Ај ваљда другата сезона барем лига европа ќе освоиме...
Абе нема откажување до последно коло што вие е, теееееј депресии сте значи.....:P

Венгер ропаку тотална грешна поставеност...шо изиграваш не знам
а Жиру можи да оди да се самоубие...една точна работа да направеше во 100 минути да речев ете арно е... се шо дојде до него споеба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom