Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jака поза му одбрале нема што, човекот го заслужува тоа!Читав сабајле за споменикот, човекот е легенда и секако заслужува. Впрочем со него и почнува револуцијата во `95.
Туку, да не испадне Скопје 2014 со споменициве?!![]()
Таа скапаница излезе најголем мрсул од сите што си отидоа. Толку мрчеше и коментираше за Арсенал и навивачите за сега да му се удри од глава тоа. Нека си иде во ПСЖ, тие може ќе му дадат пари.
За овој и самите фанови на Сити викаат дека е mercenaryТаа скапаница излезе најголем мрсул од сите што си отидоа. Толку мрчеше и коментираше за Арсенал и навивачите за сега да му се удри од глава тоа. Нека си иде во ПСЖ, тие може ќе му дадат пари.
ау многу лоши вести.. Карл како што е склон на картони а бејл е брз ќе биде ептен густо, ќе треба уште еден дефанзивец многу да помагаhttp://news.arseblog.com/2013/02/sa...derby/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
За ова може само во П. Мајчину да се каже.. без Диаби сме 50%, но проблемот е што Карл ќе игра повторно десно поради повредата на Сања :/
Па ок бе на Бејл ли баш најде да му се погоди тој бе...![]()
ау многу лоши вести.. Карл како што е склон на картони а бејл е брз ќе биде ептен густо, ќе треба уште еден дефанзивец многу да помага![]()
И во превод кога ќе видиш Карл+Ремзи е најлошото дуо што е можно да биде поставено, јас за ваков меч и за ваков спринтер со невидени квалитети само Коквелин од овозможените резерви би го ставил десен бек, дечкото е спринтер, борбеност има 101% и да згреши не се откажува а брзината и борбеноста му даваат предност да ја опорави грешката одма.. што највеќе ме плаши кај дуото Ремзи-Карл, се трудат многу но едноставно не е доволно некако :/У Превод Ремзи ќе стартува десно![]()
што го направи ти Коквелин жити се, гледај малку подалеку националноста (франција) кога гледаш еден играч, последен пат кога Кок играше десен бек ни го упикаја во ФА куп и тоа баш ради негова грешка.И во превод кога ќе видиш Карл+Ремзи е најлошото дуо што е можно да биде поставено, јас за ваков меч и за ваков спринтер со невидени квалитети само Коквелин од овозможените резерви би го ставил десен бек, дечкото е спринтер, борбеност има 101% и да згреши не се откажува а брзината и борбеноста му даваат предност да ја опорави грешката одма.. што највеќе ме плаши кај дуото Ремзи-Карл, се трудат многу но едноставно не е доволно некако :/
Артета ќе биде цело време на штрек и ќе помага , што значи веќе 50/60 минута дечкото ќе нема снага за дуели повеќе ...