Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Читав сабајле за споменикот, човекот е легенда и секако заслужува. Впрочем со него и почнува револуцијата во `95.

Туку, да не испадне Скопје 2014 со споменициве?! :D
Jака поза му одбрале нема што, човекот го заслужува тоа!

Таа скапаница излезе најголем мрсул од сите што си отидоа. Толку мрчеше и коментираше за Арсенал и навивачите за сега да му се удри од глава тоа. Нека си иде во ПСЖ, тие може ќе му дадат пари.

Таа скапаница излезе најголем мрсул од сите што си отидоа. Толку мрчеше и коментираше за Арсенал и навивачите за сега да му се удри од глава тоа. Нека си иде во ПСЖ, тие може ќе му дадат пари.
За овој и самите фанови на Сити викаат дека е mercenary :pos:

http://news.arseblog.com/2013/02/sa...derby/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

За ова може само во П. Мајчину да се каже.. без Диаби сме 50%, но проблемот е што Карл ќе игра повторно десно поради повредата на Сања :/
Па ок бе на Бејл ли баш најде да му се погоди тој бе... :tapp:

http://news.arseblog.com/2013/02/sa...derby/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

За ова може само во П. Мајчину да се каже.. без Диаби сме 50%, но проблемот е што Карл ќе игра повторно десно поради повредата на Сања :/
Па ок бе на Бејл ли баш најде да му се погоди тој бе... :tapp:
ау многу лоши вести.. Карл како што е склон на картони а бејл е брз ќе биде ептен густо, ќе треба уште еден дефанзивец многу да помага :tapp:

522485_574060022634218_263527787_n.jpg
photo.php

ау многу лоши вести.. Карл како што е склон на картони а бејл е брз ќе биде ептен густо, ќе треба уште еден дефанзивец многу да помага :tapp:

У Превод Ремзи ќе стартува десно :D

У Превод Ремзи ќе стартува десно :D
И во превод кога ќе видиш Карл+Ремзи е најлошото дуо што е можно да биде поставено, јас за ваков меч и за ваков спринтер со невидени квалитети само Коквелин од овозможените резерви би го ставил десен бек, дечкото е спринтер, борбеност има 101% и да згреши не се откажува а брзината и борбеноста му даваат предност да ја опорави грешката одма.. што највеќе ме плаши кај дуото Ремзи-Карл, се трудат многу но едноставно не е доволно некако :/
Артета ќе биде цело време на штрек и ќе помага , што значи веќе 50/60 минута дечкото ќе нема снага за дуели повеќе ...

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
И во превод кога ќе видиш Карл+Ремзи е најлошото дуо што е можно да биде поставено, јас за ваков меч и за ваков спринтер со невидени квалитети само Коквелин од овозможените резерви би го ставил десен бек, дечкото е спринтер, борбеност има 101% и да згреши не се откажува а брзината и борбеноста му даваат предност да ја опорави грешката одма.. што највеќе ме плаши кај дуото Ремзи-Карл, се трудат многу но едноставно не е доволно некако :/
Артета ќе биде цело време на штрек и ќе помага , што значи веќе 50/60 минута дечкото ќе нема снага за дуели повеќе ...
што го направи ти Коквелин жити се, гледај малку подалеку националноста (франција) кога гледаш еден играч, последен пат кога Кок играше десен бек ни го упикаја во ФА куп и тоа баш ради негова грешка.

Абе французите се најбољи незнаеш ти.
Па тој Диаби коа игра ни е најдобар сезонава.. Кош да не зборам а и Жиру и Сања.
Овие Казорла, Подослки, Џенкинсон, Пер и другиве поима немаат ама французиве газат.

Не се замарајте толку за десниот бек. Кратка ви е меморијата изгледа. На почеток на сезона сите со пофалби бевме кон Џенкинсон ако се сеќавате. Го седнаа на клупа кога се врати Сања, по подолго време заигра и направи две лоши проценки и се случи што се случи.

Минатиот натпревар според мене изигра одлично, играч не помина по таа негова страна, а и беше доста живнат во нападот. Дури не го извадија по мене беше меѓу топ 3 најдобри на теренот. Да, ОК, имаше лоша интервенција со глава пред да го примиме голот, ама слични грешки правеле и прават и некои други во одбраната за кои не гледам никој да си ја треска главата.
Каков Кокелин, какви бакрачи. Топ ќе си изигра Џенкинсон десно без гајле(y)

Мене повеќе ме интересира како Монреал ќе се покаже. Сепак ова е прв посериозен тест за дефанзивните способности и мислам дека сега првпат вистински ќе го почувствува темпото на ЕПЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom