Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^^^
644941.png

Е баш тебе планирав да те прашам, во твоја сопственост е фанклубов.

Makedonec_7 Па не е. Освен утакмиците со Барселона и финалето со Баерн. Влогот беше голем. Тоа е тоа.
Да бе, а лани на Емирати каков атрактивен напаѓачки фудбал игравте, милина за очи. :tapp:
Не се заебавај, ќе паркирате автобус на Емирати, повторно, и подобро за вас, барем така можете нерешено да извлечете.

Да бе, а лани на Емирати каков атрактивен напаѓачки фудбал игравте, милина за очи. :tapp:
Не се заебавај, ќе паркирате автобус на Емирати, повторно, и подобро за вас, барем така можете нерешено да извлечете.

Не беше дефанзивно многу многу на Емирати лани... плус тој меч беше неважен, со оглед на тоа дека не очекуваше Барселона мислам во ЛШ.

Некако ве гледам залетани... убаво е тоа, навивачки е. Као вие да сте први на табела, и да бегате 20 разлика, ебате...

Не беше дефанзивно многу многу на Емирати лани... плус тој меч беше неважен, со оглед на тоа дека не очекуваше Барселона мислам во ЛШ.

Некако ве гледам залетани... убаво е тоа, навивачки е. Као вие да сте први на табела, и да бегате 20 разлика, ебате...
А зошто да не бидеме залетани кога играме во одлична форма?
Јес да и вие сте во доста добра форма, ама одбраната, според мене, ви е каша попара, а дупките назад ви се очигледни кога играте поофанзивно.

А зошто да не бидеме залетани кога играме во одлична форма?
Јес да и вие сте во доста добра форма, ама одбраната, според мене, ви е каша попара, а дупките назад ви се очигледни кога играте поофанзивно.

Абе океј е тоа, али ти не напраи као Стоук, па да се браниме ако сакаме барем нерешено да извадиме. Глупаво е.

Само Казорла да го блокираме, и чат-пат Подолски и повеќе од пола работа е завршена.

А одбраната е каша попара можда, али само со Атлетико и ете Јувентус. Во ПЛ имаме најмалку примени голови, само два.

Абе океј е тоа, али ти не напраи као Стоук, па да се браниме ако сакаме барем нерешено да извадиме. Глупаво е.

Само Казорла да го блокираме, и чат-пат Подолски и повеќе од пола работа е завршена.

А одбраната е каша попара можда, али само со Атлетико и ете Јувентус. Во ПЛ имаме најмалку примени голови, само два.
Ех, сега и ти, и ние имаме само 2 гола примено, ама игравме на гости со Ливерпул и Сити, и тоа еден гол беше тотална глупост на голманот при резултат од 4-0. Тешкиот распоред за вас допрва почнува, тогаш ќе видите кој сте и до кај сте.
РДМ треба да разбере дека со посед на топка Челзи не може да чува резултат, Челзи може да зачува резултат само со бункер. Со Јуве пробавте со посед во второ полувреме, ве надиграа.
Со Атлетико игравте офанзивно заради фаворитската улога, ве посраа.

Ех, сега и ти, и ние имаме само 2 гола примено, ама игравме на гости со Ливерпул и Сити, и тоа еден гол беше тотална глупост на голманот при резултат од 4-0. Тешкиот распоред за вас допрва почнува, тогаш ќе видите кој сте и до кај сте.
РДМ треба да разбере дека со посед на топка Челзи не може да чува резултат, Челзи може да зачува резултат само со бункер. Со Јуве пробавте со посед во второ полувреме, ве надиграа.
Со Атлетико игравте офанзивно заради фаворитската улога, ве посраа.

Со Јувентус изигра пичкарски, зошто почна да се брани од 65 минута. Да не се бранеше ќе примеше Јувентус уште два. А со Мадрид беше грозна вечер, ништо повеќе

Ќе видиме... Перси лани не испердаши, ама само лани. Сега го нема. Дрогба вас години уназад, сега го нема.
Можда ќе се најде сега некој друг :)

Имате тема за ПЛ, цитирајте се и коментирајте таму, не ја загадувајте темава со секакви глупости.

Имате тема за ПЛ, цитирајте се и коментирајте таму, не ја загадувајте темава со секакви глупости.
Домаќини сме во сабота, треба некој од нас да отвори тема за мечот, мене лично ме мрзи.

Логикс може ќе сака да отвори, он беше среќа еден период :D
--- надополнето: 27 септември 2012 во 18:22 ---
Ја ја отворив лани со Јунајтед у гости мислам така да нејќу да пробам пак :D
--- надополнето: 27 септември 2012 во 18:26 ---
Грешка таа дома сум ја отворил ама и таа ја изгубивме така да нејќам јас пак

Топче имаш еден глас од мене да ја отвориш темата :ROFLMAO:

Уствари ме итнересира што ќе се деси ако Боби[Мкд] ја отвори темата? :D

Темава чим Аршесавин и плукачите по Венгер ги истрпела, челскијашиве не се ништо.

Ајде јас ќе ја отворам темата, само да спремам нешто и ќе биде готова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom