Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, а лани на Емирати каков атрактивен напаѓачки фудбал игравте, милина за очи.Е баш тебе планирав да те прашам, во твоја сопственост е фанклубов.
Makedonec_7 Па не е. Освен утакмиците со Барселона и финалето со Баерн. Влогот беше голем. Тоа е тоа.
Да бе, а лани на Емирати каков атрактивен напаѓачки фудбал игравте, милина за очи.
Не се заебавај, ќе паркирате автобус на Емирати, повторно, и подобро за вас, барем така можете нерешено да извлечете.
А зошто да не бидеме залетани кога играме во одлична форма?Не беше дефанзивно многу многу на Емирати лани... плус тој меч беше неважен, со оглед на тоа дека не очекуваше Барселона мислам во ЛШ.
Некако ве гледам залетани... убаво е тоа, навивачки е. Као вие да сте први на табела, и да бегате 20 разлика, ебате...
А зошто да не бидеме залетани кога играме во одлична форма?
Јес да и вие сте во доста добра форма, ама одбраната, според мене, ви е каша попара, а дупките назад ви се очигледни кога играте поофанзивно.
Ех, сега и ти, и ние имаме само 2 гола примено, ама игравме на гости со Ливерпул и Сити, и тоа еден гол беше тотална глупост на голманот при резултат од 4-0. Тешкиот распоред за вас допрва почнува, тогаш ќе видите кој сте и до кај сте.Абе океј е тоа, али ти не напраи као Стоук, па да се браниме ако сакаме барем нерешено да извадиме. Глупаво е.
Само Казорла да го блокираме, и чат-пат Подолски и повеќе од пола работа е завршена.
А одбраната е каша попара можда, али само со Атлетико и ете Јувентус. Во ПЛ имаме најмалку примени голови, само два.
Ех, сега и ти, и ние имаме само 2 гола примено, ама игравме на гости со Ливерпул и Сити, и тоа еден гол беше тотална глупост на голманот при резултат од 4-0. Тешкиот распоред за вас допрва почнува, тогаш ќе видите кој сте и до кај сте.
РДМ треба да разбере дека со посед на топка Челзи не може да чува резултат, Челзи може да зачува резултат само со бункер. Со Јуве пробавте со посед во второ полувреме, ве надиграа.
Со Атлетико игравте офанзивно заради фаворитската улога, ве посраа.
Домаќини сме во сабота, треба некој од нас да отвори тема за мечот, мене лично ме мрзи.Имате тема за ПЛ, цитирајте се и коментирајте таму, не ја загадувајте темава со секакви глупости.
Не сум отворал тема до сега, нека се нафати некој поискусен, а и време му еДомаќини сме во сабота, треба некој од нас да отвори тема за мечот, мене лично ме мрзи.
Темава чим Аршесавин и плукачите по Венгер ги истрпела, челскијашиве не се ништо.Имате тема за ПЛ, цитирајте се и коментирајте таму, не ја загадувајте темава со секакви глупости.
кај е тоа лудачата го нема?Темава чим Аршесавин и плукачите по Венгер ги истрпела, челскијашиве не се ништо.