Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Прво, добра игра, уште подобар резултат но не се залетувајте сите предвреме, сепак ова е екипа од дното на табелата од Англиска 2 лига. И самиот Венгер кажа во првото полувреме додека биле физички спремни добро се држеле, потоа на замор ги фатиле во второ и затоа големиот број на голови.
Важниот тест ни следи токму оваа сабота, победа е императив ако сакаме да се надеваме дека ќе бидеме претенденти за борба за титулата. Со победа во сабота не само што освојуваме 3 бода, туку и автоматски ја намалуваме предноста на Челзи (затоа што е пред нас на табела), плус ќе има добар психолошки момент за правење на серија од неколку натпревари врзани победи. И плус играме и на домашен терен, така да нема изговори тука, сите големи тимови мора да паднат на Емирати (силом или милом ;)) !

Тек сеа против Челзи не смееме да кикснеме.Мора победа и мислам дека ќе ја имаме па и да паркираат 300 автобуси.

Само да ни се посреќи и понатамошната ждрепка на противниците :)
Па ни се погоди, ние со Рединг, Јунајтед со Челзи :pos:. Ај нека се испоубијат на терен и да згазиме. Јунајтед без Видич, ми се допаѓа!

Среќен роденден за Гибси! Нека ни е честита победата. Сигурен сум дека одлично се забавувале момците на терен, сите голчиња се одлични, дури и гостинскиот.

Па ни се погоди, ние со Рединг, Јунајтед со Челзи :pos:. Ај нека се испоубијат на терен и да згазиме. Јунајтед без Видич, ми се допаѓа!

Среќен роденден за Гибси! Нека ни е честита победата. Сигурен сум дека одлично се забавувале момците на терен, сите голчиња се одлични, дури и гостинскиот.
Па баш затоа говорам, а воедно и Кокошките и Ливерпул е добро да изгубат!
А и се надевам дека по ова коло, АКО го пројдеме Ридинг не ќе не чека некој од овие 4 клуба нам исто така :LOL:
Со знаење но и Среќна ждрепка, се до крајот.

Незнам што се "палите" за купов. Само повреди може да добиеме од овој куп ништо друго.

Ебати титулата. Ако ова те задоволи тебе тогаш (n)

Ебати титулата.
Трофејов врска нема комплетно, ама не ќе е лошо да се крене нешто онака колку да тргне. И `Пул лани го земаа па пак беа окарактеризирани како лузери и пацери со оглед на крајот на сезоната. Нема значење трофејов никакво, ама мерак ми е да ги видам луѓево малку насмеани како креваат трофејче (баш тоа и е, мало трофејче).

Трофејов врска нема комплетно, ама не ќе е лошо да се крене нешто онака колку да тргне. И `Пул лани го земаа па пак беа окарактеризирани како лузери и пацери со оглед на крајот на сезоната. Нема значење трофејов никакво, ама мерак ми е да ги видам луѓево малку насмеани како креваат трофејче (баш тоа и е, мало трофејче).
Баш така... не е ништо посебно трофејчево, но ќе имаме прва титула по 2005 и ќе се крене атмосфера меѓу сите скептици во тимот! А секоја година се повеќе такви имаме.

Не бе, по некад и комбиња паркира (зависно од потребата), а сега измарширај од овде!

Е баш тебе планирав да те прашам, во твоја сопственост е фанклубов.

Makedonec_7 Па не е. Освен утакмиците со Барселона и финалето со Баерн. Влогот беше голем. Тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom