Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка си за Сања, тој е влезен во целосен тренажен процес, ама не е сеуште меч фит.

Со Џенкинсон многу подобри сме во дефанзива,од меч на меч се повеќе напредува и така ако продолжи Сања ќе си седи на клупа сезонава.

хмм Вермален ќе игра истотака во сабота сега нез како ќе одлучи Венгер, Кош + Верма или Верма + Мерт и истотака мислам дека Жиру ќе биде стартер во сабота .

Мертесакер мора прва постава! Столб на одбраната е засега.

Кошиелни и Вермален денеска, потврдено.
Од каде ги читаш информациите ? :))
За пола саат ќе бидат објавени составите,се претходно објавено е само претпоставка.

Од каде ги читаш информациите ? :))
За пола саат ќе бидат објавени составите,се претходно објавено е само претпоставка.

Geoff Arsenal@GeoffArsenal
Team today; Mannone, Jenks, Kos, Verm, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Ramsey, Podolski, Gerv up top. #COYG.

Обично типов не греши
--- надополнето: 29 септември 2012 во 12:28 ---
Е сеа мене не ми се свиѓа што не играме со Жиру напред. Мислам дека поопасни ќе бевме така него ли со лажна 9ка ама останува да видиме

Geoff Arsenal@GeoffArsenal
Team today; Mannone, Jenks, Kos, Verm, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Ramsey, Podolski, Gerv up top. #COYG.

Обично типов не греши
--- надополнето: 29 септември 2012 во 12:28 ---
Е сеа мене не ми се свиѓа што не играме со Жиру напред. Мислам дека поопасни ќе бевме така него ли со лажна 9ка ама останува да видиме
Го следам:)),можно да е тој,ама не е официјален ,тоа ми беше зборот :) ни Венгер го нема напишено на лист составот 2 часа пред натрпеварот..:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom