Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ХА интересно, сега нешто гледав по другите официални сајтови од клубовите за повредени играчи и само кај нас има за Injury News. Другине во News немаат посебен линк за повреди, изгледа од што премногу имаме повреди па затоа сама кај нас го има тоа.

Дали има опција вооптшо за некаква заштита на играчите додека настапуваат за своите репрезентации?
Зашто заради 1 глуп меч за селекцијата , потоа по месец и нешто ни фалат играчи нам!

ХА интересно, сега нешто гледав по другите официални сајтови од клубовите за повредени играчи и само кај нас има за Injury News. Другине во News немаат посебен линк за повреди, изгледа од што премногу имаме повреди па затоа сама кај нас го има тоа.

И јас го имам приметено тоа.Не ми е јасно како може толку да се повредуваат,мора да има некое објаснување

Дали има опција вооптшо за некаква заштита на играчите додека настапуваат за своите репрезентации?
Зашто заради 1 глуп меч за селекцијата , потоа по месец и нешто ни фалат играчи нам!

Може тимот само да бара оштета за повредата од државата,инаку супер би било да можат клубовите да не ги пуштаат своите играчи на безкорисни пријателски и слично,ама ништо :D

И јас го имам приметено тоа.Не ми е јасно како може толку да се повредуваат,мора да има некое објаснување

Може тимот само да бара оштета за повредата од државата,инаку супер би било да можат клубовите да не ги пуштаат своите играчи на безкорисни пријателски и слично,ама ништо :D

како прво
Тимот не може да забрани на играч да на настапува за репрезентација бидејќи за тоа има казни од ФИФА.
второ
Играчот може да не наступва ако е повреден(дури и да е лажно).
трето
може да се откаже/пензионира од настапи за националниот состав.
четврто
репрезентација не плаќа ништо за употребата на играчот на тимот дури и кога ќе се повреди, не сум слушнал за таков случај и не верувам дека постои.

--------------------------Almunia
Sagna---------Loren------Squilaci------Clichy

------------Cesc-----Song-----Diaby------------

Nasri(Eboue)--------------------------------Arshavin

------------------Chamakh------------------------

Вака нешто би требало да изгледа денешната формација :)

--------------------------Almunia

------------Cesc-----Song-----Diaby------------

Nasri(Eboue)--------------------------------Arshavin

Вака нешто би требало да изгледа денешната формација :)

Добитна формација а може и росицки да игра наместо Насри дколоку не е доволно фит, нека заздрави добро да не не е добро залечен.

Добитна формација а може и росицки да игра наместо Насри дколоку не е доволно фит, нека заздрави добро да не не е добро залечен.
И јас би го играл Росицки на овој натпревар

---------------------Аlmunia

------------Cesc-----Song-----Wilshere------------

Arshavin--------------------------------Vela

Би сакал овие да одиграат иако најверојатно ќе играат Diaby и Eboue...
Евентуално и Росицки на местото на Тио а Насри може да влезе второ полувреме освен ако повредата не беше измислица затоа што си постел за Бајрам. Исто и на Вермален `повредата` мислам дека е измислица, ако е навистина повреден ќе кажеа што како.

Прочитав на блог дека ФА им исплатила милион фунти за повредата на Дефо, ама не успеав да го најдам во новините Британски.

Almunia, Clichy, Squillaci, Koscielny, Sagna, Rosicky, Song, Fabregas, Eboue, Arshavin, Chamakh јас мислам дека овој состав ке биде стартниот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom