Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ту, ме претрка, и јас го најдов ова... Истото.... веројатно, утре од сабајле ке го има и на насловна со слики....

Утре има прес па ќе видиме Венгер што ќе одговори на тоа прашање.

Ајде...голман и Скилачи и ги јадеме сите :smir:

муабетиве ви се комедии (не сите секоја чест на исклучоците) :pos2::pos2::tv:

За да не ми биде муабетов коментар на коментарите опулете ја Сањица р`ф р`ф р`ф р`ф р`ф
article-0-0AE82CD6000005DC-609_224x423_popup.jpg

Утре ке биде извлекувањето за лига на шампиони ке видиме со кого ке се паднеме по групи еве како се поделени:

Прв шешир:
Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челси, Арсенал, Баерн, Милан, Лион

Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик М, Панатинаикос

Трет шешир: Тотенхем, Ренџерс, Ајакс, Шалке, Базел, Брага, Копенхаген, Спартак М

Четврти шешир
: Хапоел, Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Жилина, Бурса.

АХА заедно со скилачи

Не не, за него мислев, не за оној Бегович... Мислев дека го имам истиот текст за Скилачи, дека веќе се било комплетирано

--- надополнето ---

Се надевам, дека ке се паднеме во група со Партизан, Го Молам Господ, па да одиме до Србија и да го гледаме најсилниот состав на Арсенал... Се надевам заедно

--- надополнето ---

Samir Nasri (Knee)

19 August

Samir had minor surgery on his knee on Wednesday, August 18 following a meniscal injury sustained during the match against Liverpool. He is expected to be out for one month.

Е добро, оти за ова не знаев ?! Изгледа ова се десило, во тие 6-7 дена ко не бев... Аххх

Утре ке биде извлекувањето за лига на шампиони ке видиме со кого ке се паднеме по групи еве како се поделени:

Прв шешир:
Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челси, Арсенал, Баерн, Милан, Лион

Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик М, Панатинаикос

Трет шешир: Тотенхем, Ренџерс, Ајакс, Шалке, Базел, Брага, Копенхаген, Спартак М

Четврти шешир
: Хапоел, Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Жилина, Бурса.

Реал во втор барабан? Хмм...
Најбоље група :
Арсенал , Панатинаикос , Евреите и Жилина.

Санчез Ват како прави Зидан потег:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom