Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
Инаку мора да го изгледате ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на АрсеналЏек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.
Инаку мора да го изгледате ова.
Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсеналсе најдобро ДУДУ!
јас не верувамcakii RvP напиша:Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за мерида
И Денилсон потврдува дека Дуду си оди.На тивтер ова го напиша:
'Parceiro, queria agradecer pelos momentos que passamos juntos.Vai com Deus e tudo de bom nessa sua caminhada'Превод:'Partner, wanted to thank you for the times we spent together.Go to God and good things in its path.
![]()
вела повторно ке е на клупа шамак зошто го купиа он е 100 пати подобар од вела