Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се знае ли неш За Фабрегас оти се спекулираше дека нема да започне од стартот ?

Мислам дека на канал5 нема да не има директен пренос или така ми се чини...не се салам бе....:nenene::nenene:нема кај да се гледаме...:pos2: комедиии..

Ај побарајте да не сум грешка:helou:

абе друже ја знам дека е неизвесен ама нешто на сигурност дали се знае ;)

Нема ништо сигурно :) Останува само да испозапалиме свеќи и да се надеваме да биде колку толку спремен, па макар и да се ризикува бидејќи оваа утакмица и те како ни е попотребен отколку со Волвс.

Иначе Македонец, ќе нема на канал 5.

5+

19:10 Гордоста на Раткаеви – сериски филм
20:00 Тенис - Мајами
22:40 Венера – игран филм

kanal 5

19:30 Вести , Вести 20:00 Ноќ со шампионите , Спортска програма 20:45 Лига на шампиони : Интер – ЦСКА Москва , Пренос 22:55 Метео 5 , Временска прогноза 23:00 Вести , Вести 23:35 Лига на шампиони - преглед на денот , Спортска програма

Секоја чест за овие...и са ???? знам дека и на Ртс ке ја дават Интер....

5+

19:10 Гордоста на Раткаеви – сериски филм
20:00 Тенис - Мајами
22:40 Венера – игран филм

kanal 5

19:30 Вести , Вести 20:00 Ноќ со шампионите , Спортска програма 20:45 Лига на шампиони : Интер – ЦСКА Москва , Пренос 22:55 Метео 5 , Временска прогноза 23:00 Вести , Вести 23:35 Лига на шампиони - преглед на денот , Спортска програма

Секоја чест за овие...и са ???? знам дека и на Ртс ке ја дават Интер....

ХРТ 2, Стар турската би ти ги кажал како чести што ги има по кабловскиве(иако јас ги немам :)) Или ако имаш слаб нет(што е најверојатно како и мене :)) тркни до најблиската асална кладилница, сигурно ќе ја даваат.

Резил....а јас имам бум Тв моментално, а таму нема ништо...

Абе за гледање не е проблем, ке ја гледам во кафич, ама резил...

сакам на мира дома да ја гледам, сеа....ц ц ц Идиоти.....:drk:

Ова неразбирливо е дефинитивно:toe:??
од која причина на ртс ќе ја даваат интер?? станкович???

100%

И сега дека да ја гледам,слаб ми е нетот
Значи овие од канал5 се нетачни ејјјјјј

сигурно ке га дават на ХРТ - 2

се гледа дека у државава имаме мн асални телевизии алал нека им е :jaj::nerv::zid:

Јас им пратив маил на К5, мислам дека нема да ја сменат програмската шема ама барем нека се подзамислат кој натпревар ќе пружи квалитетен фудбал, Арсенал и Барселона се единствени тимови во ЛШ кои негуваат игра со убава игра, шанси и погодоци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom