Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Погрешно си ме сватил. Ни најмалку не сум се уплашил од Барселона, али моабетов е како демек Иниеста неигра и сега имаме шанса, демек ако игра иниеста немаме шанса па сега мора да ја искористиме.

Детски моабети се као овој ќе играл, оној нема да игра и слично. Против порто без Цеск игравме па тепавме 5-0 а сите прогнозираа дека поради тоа ќе изгубиме.

Моабетот е дека нетреба да се потценува па кој и да е.

Добро те сватив јас и не беше тоа наменето за тебе туку за нашиот видовит член на форумот Arshesavin кои е убеден дека неговите пулени ќе изгубат срамотааа :tapp:

Добро те сватив јас и не беше тоа наменето за тебе туку за нашиот видовит член на форумот Arshesavin кои е убеден дека неговите пулени ќе изгубат срамотааа :tapp:

Абе добро според него сега требаше да бидеме на 10 место и да испадневме од Порто. Право да ти кажам се трудам да не се замарам со него и избегавам да му одговарам.

The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !
Зошто толку си песимист ?
Како можеш да навиваш за Арсенал и да веруваш дека ќе изгубат ?:tapp:
Човеку стварно не те разбирам:nesvest:

И да игра Иниеста и да не игра, ние пак ќе ги тепаме :):) Уосталом Иниеста и не им е баш еден од клучните сезонава, многу повреди го мачеа и никако да влезе во форма.

А да почнеме едно бомбадирање на емаилот од Канал5 за да ја пуштат Арсенал - Барса, сеа стварно Пандев игра за Интер ама утакмицата ќе биде тапа, катанаџо од една страна, тенковски ровови од другата:toe:

А да почнеме едно бомбадирање на емаилот од Канал5 за да ја пуштат Арсенал - Барса, сеа стварно Пандев игра за Интер ама утакмицата ќе биде тапа, катанаџо од една страна, тенковски ровови од другата:toe:

Којзнае колку се бомбардирани досега.

Којзнае колку се бомбардирани досега.

Можеби ич не се бомбардирани. Тоа и не е лоша идеја. Навивачите на Интер и Рома токму така издејствуваа Телма да го пренесува Рома - Интер. поздрав

Зашто да не, вреди да се проба.

Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)
Тука сме :))

Ете, со Зоки ќе средиме. Фала. :)

"I couldn't go to watch a youth team game at Barcelona because they would not have welcomed me,"
:pos2:
..сепак најде начин и им го дрпна Цеск.:zver:

Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)

Земи гo Arshesavin, он се разбира највеќе :pos2:

„Арсенал го токми Гвардиола за наследник на Венгер“

Oва можи да ми се допадни, еден ден, коа на Венгер би му дошол крајот, се надевам после уште една деценија... :helou:

Извор:http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/590593/index.html

„Арсенал го токми Гвардиола за наследник на Венгер“

Oва можи да ми се допадни, еден ден, коа на Венгер би му дошол крајот, се надевам после уште една деценија... :helou:

Извор:http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/590593/index.html

Нема шанси ;)

Иначе Фабрегас сеуште е неизвесен...се ќе зависело од утрешниот отворен тренинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom