Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таму не се оригинални дресовите бе:toe:

Иначе за тетоважа одсекогаш сум сакал ама чекам да напунам барем 18 и можда на нога ... некако страв ми е на грб:jaj:
i so ja kao da zeam Orginalen dres preku net?
toa nekako mi e somnitelno mu e*am se!!

Тоа ти е најсигурно, дека ќе добиеш квалитетно и оригинално. Само информирај се за начиниот на плаќање и времетраењето на доставувањето.

Или така или ако одиш кон грција ... тие имаат мн добри оригинални дресови скоро во секој поголем град ... и плус како што им е огромна криза .. евтино ќе земеш:pipi:

Јас наручав од неколку луѓе да ми донесат но доколку не донесат ќе си земам сам ќе си нарачам. Од официалната страна можеш да си нарачаш земаат околу 15 евра за поштарина. Се што ти треба е да си извадиш дебитна картичка Виза Електрон од некоја банка НЛБ, про кредит или сл и можеш слободно да си нарачаш. Пишува дека најкасмо за 15 дена стигнува во европа.

Јас наручав од неколку луѓе да ми донесат но доколку не донесат ќе си земам сам ќе си нарачам. Од официалната страна можеш да си нарачаш земаат околу 15 евра за поштарина. Се што ти треба е да си извадиш дебитна картичка Виза Електрон од некоја банка НЛБ, про кредит или сл и можеш слободно да си нарачаш. Пишува дека најкасмо за 15 дена стигнува во европа.

Работата е дали доставуваат до Македонија..

Не им го полнете буџетот на гејците бе :)

Хахахах они во долг 300 милијарди,ти ќе отидеш ќе купеш еден дрес од 50-60е и ќе им наполнеш каса

Хахахах они во долг 300 милијарди,ти ќе отидеш ќе купеш еден дрес од 50-60е и ќе им наполнеш каса

А знаеш колку троши нашиот глупав народ во просек за време на големи распродажби? :)

Eптен го отидовме оф топик

БДВ Се враќа од наредно коло Фабрегас?

Работата е дали доставуваат до Македонија..

Доставуваат затоа што во адреса за шипинг ја има за избор Македонија. Досега што сум наручувал од нет доколу ја има за избор Македонија значи дека испоручуваат.

Ја си иам иначе оргиналче од Лондон

Van%20Persei%2011%20Arsenal%20Home%202008%2009.jpg

Абе,желби за противник во ЛШ?
Јас би сакал Лион,па Бордо.
Прво бидејќи не се многу далеку од Лондон,а и се полесни противници.
После доаѓаат Баерн и Интер,па на крај ЦСКА,Јунајтед и Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom