Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи да сумираме ... ?????

сонг ке игра ? цесц ќе игра ?? и дали конечно росицки ке изигра цели 90 минути ???

Несмееме да ја испуштиме оваа златна шанса да се приближиме до врвот на 4 поени, а со заостанатата на 1 поен. Помпеј иако е фенерџија во моментов, може да зададе сериозни глабоволки. На нивниот Фратон Парк секогаш играат добар, физички фудбал и имаат голема подршка од публиката. Убаво го пречекаа Ливерпул пред неколку недели, едноставно не му дозволија да мрдне.

Иако не е потврдено од самиот Венгер, Цеск ќе паузира 3 недели. Сега му е шансата на Диаби да продолжи со ваква добра игра, а шанса има и Ремзи бидејќи Денилсон е повреден. За разлика од Сонг, Ебуе ги спакувал куферите и со првиот лет директно во Африка. :toe:

Алмунија

Сања - Галас - Вермален - Траоре

Ремзи - Сонг - Диаби

Насри - Аршавин - Едуардо

Ситуацијата со Бендтнер не е добра што значи дека Венгер треба што е можно порано во Јануари да го засили нападот.

Иначе стварно не ми е јасно, колкави будали испаднаа овие од аматерската телевизија Сител што не пренесуваат утакмици за време на работна недела. Погледнете само што има предност пред Помпеј - Арсенал, 20:10 Пајо и Јаре - филм. Навистина срамота. :tapp:

Несмееме да ја испуштиме оваа златна шанса да се приближиме до врвот на 4 поени, а со заостанатата на 1 поен. Помпеј иако е фенерџија во моментов, може да зададе сериозни глабоволки. На нивниот Фратон Парк секогаш играат добар, физички фудбал и имаат голема подршка од публиката. Убаво го пречекаа Ливерпул пред неколку недели, едноставно не му дозволија да мрдне.

Иако не е потврдено од самиот Венгер, Цеск ќе паузира 3 недели. Сега му е шансата на Диаби да продолжи со ваква добра игра, а шанса има и Ремзи бидејќи Денилсон е повреден. За разлика од Сонг, Ебуе ги спакувал куферите и со првиот лет директно во Африка. :toe:

Алмунија

Сања - Галас - Вермален - Траоре

Ремзи - Сонг - Диаби

Насри - Аршавин - Едуардо

Ситуацијата со Бендтнер не е добра што значи дека Венгер треба што е можно порано во Јануари да го засили нападот.​

Иначе стварно не ми е јасно, колкави будали испаднаа овие од аматерската телевизија Сител што не пренесуваат утакмици за време на работна недела. Погледнете само што има предност пред Помпеј - Арсенал, 20:10 Пајо и Јаре - филм. Навистина срамота. :tapp:
стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија:tapp:

А што е со theo walcot

стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија:tapp:

А што е со theo walcot
Клупа. Па после ако не му оди на Дуду ќе влезе. :toe:

стварно е срамота

А што е со theo walcot
Најгледано - Шехерезада :pos2:
Иначе де бе треба да му даде шанса на Волкот гледа дека Дуду е во Ужасно бедна форма ... а Волкот вака ако го стажира на клипа ќе отиде пропала :tapp:

Денес сигурно не игра Цеск и Дени.
За Цеск не се знае уште кога ке се врати,а Дени можеби ке биде спремен за следниот натпревар.

Eduardo e najslaboto nesto u fudbalskata filozofija na Venger !!! Neka kupi eden asalen napagac i kraj !!!! Neka go donese Hunti na pozajmica i eden u sredina !!!! Sredina treba a napagac mora !!! Deni e slab Song na ciganski kup i kako treto radi toa so treba da se donese e nekoja zamislena povreda !!!

Eduardo e najslaboto nesto u fudbalskata filozofija na Venger !!! Neka kupi eden asalen napagac i kraj !!!! Neka go donese Hunti na pozajmica i eden u sredina !!!! Sredina treba a napagac mora !!! Deni e slab Song na ciganski kup i kako treto radi toa so treba da se donese e nekoja zamislena povreda !!!
- Хунтелаар да го повредат така и толку пати како Едуардо па да го видам воопшто да се врати на терен !
- Одличен играч е Дуду само мора да му се даде време за да се опорави само уште финишот му фали а играта и перформансот го има вратено.
-Дени слаб? Хммм :toe: Немам Коментар !

Диаби и Аршавин ако играат добро мислам дека ќе биде наша победата

најпрво честитки за новата тема и во новата година со многу титули, а мози и по некој трансфер:helou:

стварно е срамота

А што е со theo walcot

Филмот енос трети пат го дават :) :pos2::pos2::pos2:

најпрво честитки за новата тема и во новата година со многу титули, а мози и по некој трансфер:helou:

Малку е доцна за честитки за новата тема ама јаде, а на тебе ти посакуваме добредојде

JBG brate ako igra so opravdanija da go zalime neka si ebe mater !!! Me boli kurot so se povredil !!! Se povredil se povredil igra loso igra loso zatoa se bara zamena i se nosi nekoj pojak i kraj !!!! Pa neka vlaga od klupa !!!!Denilson e najgolemo drvo !!! BOR !!!!Hhahhaha

АЛУМИНА
ЛАЗАЊА ГЛАС ВЕРМИНАТОР КРШИ

НАСЕР ПЕСНИЧКА АБУДАБИ ДУБАЈ

ВОЛКОТ ДУДУК АРША

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom