Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Камерунците му дозволија на Сонг да остане со Арсенал до 4 Јануари, што значи дека ќе може да игра против Помпеј и против Вест Хем во купот. :vozbud:

Иначе денеска ќе се објави колку ќе паузира Цеск, најлошото можно сценарио е дека ќе паузира 3 недели па ќе пропушти 5 натпревари, но се надевам дека нема да дојде до тоа.
да но нели заработи доволно жолти картони за да не игра на следниот натпревар токму со Портсмут ?

да но нели заработи доволно жолти картони за да не игра на следниот натпревар токму со Портсмут ?
Со Стоук паузираше поради 5 жолти.

eden pozdrav do sampionot na fifa football manager so go crnese arsenal na 0 - 3 od celzi i 1 - 1 so burnley:vozbud: arsenal sobra 13 od 15 poena u dekemvri so e odlicno!!! sea e najbitniot del od sezonata kaj so mora da se odrze konzistentnost (kaa so kaza wenger do mart, zatoa so iame dueli so top 5 u seria A.villa, Man utd, Celski, Liv'poll). posle via utakmici ke iame slika za sampionatot jasna:smir: i uste edno nes da mu preporacam na fudbal managerot, imas u contacts na arsenal.com da ti isprakat newsletter sekoa nedela (opfanata e kompletnata nedelna programa na timot) a ima i mail za kontakt, pa moze da mu pisis, da mu kazat na wenger koj da go zeme posto gleame nemoze da najde world - class striker, not euro - cup tied!! (vidi koj gi ima u afrika i juzna amerika na managerot i pisi mu gi :D)

Тогаш ме збуни глупавиот коментатор на Сител оти он така кажа , иначе добра е што игра :vozbud:
Зарем ги слушате....нашиве коментатори се тапа...ако има на др програма си пуштам и си гледам на раат

Зарем ги слушате....нашиве коментатори се тапа...ако има на др програма си пуштам и си гледам на раат
Абе на А1 добри се ... а и оние лудаците лани бразилско што коментираа добри беа , као и овој Томче од кечери шо коментираше и он сеа не ми текнуе само кое го коментира пред некој викенд гледав игослушаф ( мислам Португалското али не сигурен)
А вака од озбилниве осим А1 неаме мислам асални коментатотири:toe:

Абе на А1 добри се ... а и оние лудаците лани бразилско што коментираа добри беа , као и овој Томче од кечери шо коментираше и он сеа не ми текнуе само кое го коментира пред некој викенд гледав игослушаф ( мислам Португалското али не сигурен)
А вака од озбилниве осим А1 неаме мислам асални коментатотири:toe:

Toj на Алфа е цепки,а Томче коментира NINJA WARIOR на сител,
не сум слушнал за португалско.Највеќе ме нервира Миленко(Формула 1)и овие на Сител.:kesa:
И на прва не се лоши,ама знаат голем кикс понекогаш да направат.
Порано на хрватската што убаво беше-тоа беа времиња :)

Росицки најверојатно ке биде фит за утре.
Бентнер ке биде во аут уште 3 недели.Од месец ипол 2 ипол станаа.:nesum:
Дени дефинитивно е аут за утре.
А за Цеск се уште немаат резултати...

Росицки најверојатно ке биде фит за утре.
Бентнер ке биде во аут уште 3 недели.Од месец ипол 2 ипол станаа.:nesum:
Дени дефинитивно е аут за утре.
А за Цеск се уште немаат резултати...

Фабре се чува за изненадување

Тогаш ме збуни глупавиот коментатор на Сител оти он така кажа , иначе добра е што игра :vozbud:

Абе не го слушај ти него...он викаше дека и фабрегас се повредил против стоук и се што му се имаше случено на арсенал дека му се случило против стоук

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom