Denilson drvce !!!! neznaese edna topka da dade ubava !!! misli dal 3 gola od daleku i gi puka bez veze !!!! Huntelaar na pozajmica ke doe be !!!! Jas sakam Hunti,Bent...Eden e zverski !!! Celzi vaka ako produzi crno mu se pisuva !!!! Sea so Fulham znaeme kolku e dupacki tim toj !!! Man utd 3-0 so nas na 300 muki bevme, Liverpul go ispusi isto taka !! Eduardo bez pari odma pod itno !!!
Провери кој играч има најпрезицни додавања во целата Премиер Лига па зборувај после ! Идиот ! Провери па напиши ! Ти се молам !
Виља, Џеко, Павличенко, Суарез, добри идеи ал ја мислам дека у моментов повеќе ни треба некој таргет мен, шо ќе знае да загради ко Картон Кол, Жињак и сличен тип на играчи.
Пфффф...ти се молам...Карлтон Кол...само тој не или пак читам некој Бент или ова она..Сигурно Венгер нема да купи напагач од ПЛ! Кога купил па сега !
Негде читам и комедии дека и Белами можно е да дојди ! Пф...комедии ! Иако сакам да дојди, ама да бидеме реални ! Попрво би дошол Суарез, кој е добар или Хунти, кој не се снајде во Милан ! Како и да е, не би се изненадил да не купиме ништо!
Ако победиме со Болтон ке имаме шанса да стигнеме поблиску до врвот !
Ме плаши многу Портсмут, и ништо друго ! Во времето ко бевме шампиони губевме од нив важни поени, и игравме нерешено, и едвај се спасувавме! Сега тие имаат добар менаџер и не знам...само претпазливо, иако се последни во ПЛ нема слаб тим ! Тоа моментално го докажува Бирмингем, кој почна да ми носи добар паричен фонд !
Kako prvo,premnogu e skap,kako vtoro 28 godini ima,kako treto,Dzeko e podobar i
poeftin i
pomlad
Поефтин и помлад, Да, ама подобар...Хмммм..чекај да размислам ! Не !
Виља заедно со Торес, Ван Перси и Меси, според мене се најдобрите напагачи во моментот !
И успат го гледав распоредот на Арсенал...Сега играме со Болтон и Евртон дома, па со Болтон на гости на 16,01,2010 година ! После мислам дека играме со Астон Вила на Вила Парк на 28,01,2010 па со Јунајтед на 30 или 31,01,2010, дома, па со Челзи на Стемфорд Бриџ па со Ливерпул на Емирати ! Кога ке го видам распоредот..се плашам ! После тоа следува ФА куп па ЛШ ! Ако го пребродиме периодот до средината на февруари или почетокот на март, можиме да се надеваме на нешто ! Од тие 4-те пеколни натпревари очекувам барем 3 победи и една нерешена или пак 2 победи и две нерешени или пак нека изгубиме од Челзи два пати, ама во мај ние да се радуваме тоа воопшто нема да ми пречи ! И Јунајтед губеше од големите екипи по 1-4 со Ливерпул, со Нас, со Челзи...но на крајот секогаш се смееа ! Тоа што ме фасцинира кај нив, оваа сезона е тоа што во минатата сезона со тимовите под 10 место на ПЛ имаја освоено 58 бода, од можни 60 ! Двата поени ги изгубија, во првотот коло дома против Њукасал !