Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Камерунците му дозволија на Сонг да остане со Арсенал до 4 Јануари, што значи дека ќе може да игра против Помпеј и против Вест Хем во купот. :vozbud:

Иначе денеска ќе се објави колку ќе паузира Цеск, најлошото можно сценарио е дека ќе паузира 3 недели па ќе пропушти 5 натпревари, но се надевам дека нема да дојде до тоа.
да но нели заработи доволно жолти картони за да не игра на следниот натпревар токму со Портсмут ?

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
eden pozdrav do sampionot na fifa football manager so go crnese arsenal na 0 - 3 od celzi i 1 - 1 so burnley:vozbud: arsenal sobra 13 od 15 poena u dekemvri so e odlicno!!! sea e najbitniot del od sezonata kaj so mora da se odrze konzistentnost (kaa so kaza wenger do mart, zatoa so iame dueli so top 5 u seria A.villa, Man utd, Celski, Liv'poll). posle via utakmici ke iame slika za sampionatot jasna:smir: i uste edno nes da mu preporacam na fudbal managerot, imas u contacts na arsenal.com da ti isprakat newsletter sekoa nedela (opfanata e kompletnata nedelna programa na timot) a ima i mail za kontakt, pa moze da mu pisis, da mu kazat na wenger koj da go zeme posto gleame nemoze da najde world - class striker, not euro - cup tied!! (vidi koj gi ima u afrika i juzna amerika na managerot i pisi mu gi :D)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Тогаш ме збуни глупавиот коментатор на Сител оти он така кажа , иначе добра е што игра :vozbud:
Зарем ги слушате....нашиве коментатори се тапа...ако има на др програма си пуштам и си гледам на раат

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зарем ги слушате....нашиве коментатори се тапа...ако има на др програма си пуштам и си гледам на раат
Абе на А1 добри се ... а и оние лудаците лани бразилско што коментираа добри беа , као и овој Томче од кечери шо коментираше и он сеа не ми текнуе само кое го коментира пред некој викенд гледав игослушаф ( мислам Португалското али не сигурен)
А вака од озбилниве осим А1 неаме мислам асални коментатотири:toe:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе на А1 добри се ... а и оние лудаците лани бразилско што коментираа добри беа , као и овој Томче од кечери шо коментираше и он сеа не ми текнуе само кое го коментира пред некој викенд гледав игослушаф ( мислам Португалското али не сигурен)
А вака од озбилниве осим А1 неаме мислам асални коментатотири:toe:

Toj на Алфа е цепки,а Томче коментира NINJA WARIOR на сител,
не сум слушнал за португалско.Највеќе ме нервира Миленко(Формула 1)и овие на Сител.:kesa:
И на прва не се лоши,ама знаат голем кикс понекогаш да направат.
Порано на хрватската што убаво беше-тоа беа времиња :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Росицки најверојатно ке биде фит за утре.
Бентнер ке биде во аут уште 3 недели.Од месец ипол 2 ипол станаа.:nesum:
Дени дефинитивно е аут за утре.
А за Цеск се уште немаат резултати...

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Росицки најверојатно ке биде фит за утре.
Бентнер ке биде во аут уште 3 недели.Од месец ипол 2 ипол станаа.:nesum:
Дени дефинитивно е аут за утре.
А за Цеск се уште немаат резултати...

Фабре се чува за изненадување

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ама позитивно или негативно ке не изненадат утре.:uvo:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Тогаш ме збуни глупавиот коментатор на Сител оти он така кажа , иначе добра е што игра :vozbud:
Абе не го слушај ти него...он викаше дека и фабрегас се повредил против стоук и се што му се имаше случено на арсенал дека му се случило против стоук

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom