Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На сета таа најдиле некоа трач изјава од цеск каде што цеск вели дека доколку гвардиола го побарал тој , ќе заминел во барса , а гвардиола до сега неколку пати изјави дека го сака во барса не нешто не му јасно на тиа фанови , дека Цеск е во Арсенал додека е и Венгер :smir:

Ма ни Пеп нема нешто конкретно изјавено. Го прашале можеби за играта на Цеск што е нормално и кажал дека има каталонска крв, а со тоа знаете какви се новиниве одма Пеп го бара Цеск а ниту една понуда не е испратена.
Истото и Хави изјави откако Шпанија го освои Европското првенство дека е воодушевен од играта на Цеск, што е нормално и медиумите одма Хави го бара Цеск да игра за барселона. Па некој ќе го праша Хави што сака.

Мене тоа ме нервира повеќе дека секоја изјава на новинариве што ни им верувам ни најмалку затоа што гласини има премногу за многу играчи шпекулации а некои тука ги знаат сите планови на клубовите. И братучедми е болен гробар за партизан, па малку фалеше да оди во Звезда.

Не е работата дали Барса нема да го пушти.Читај,му истекува договорот,а го одложува потпишувањето на нов.
Значи сам може да си замине ако сака.Сепак можно и да е само обична шпекулација.

ПС:Абе Барса по Цеск,Јувентус по Сања....без играчи ке останеме.:pwace::pwace::pwace::pwace::pwace:

dodeka neshto ne e oficijalno jas ne veruvam vo nikakvi tra4ovi....gledate li togash shto beshe so pandev....Velea vo petok pandev vo baern i na kraj brrrr pak si ostana vo lacio

Знаејќи ја моменталната форма на Лампард незнам колку ќе биде вистина профит наш . Но сепак тој им е најдобар играч ... ќе им фали!:pipi:

http://www.tribalfootball.com/arsenal-fullback-sagna-rejected-juventus-real-madrid-offers-442251

thumbup.gif
:arsenal1:

Дркајте само Џефрен е промовиран во првиот тим и има договор до 2014 :smir:
Се зборуваше дека Муниеса и Гаи ќе идат а не Џефрен.

Знаејќи ја моменталната форма на Лампард незнам колку ќе биде вистина профит наш . Но сепак тој им е најдобар играч ... ќе им фали!:pipi:
За најдобар, тешко дека им е. Но добредојдено е неговото отсуство.

Инаку, Босингва и Кешли нема да бидат спремни за против нас, а сега читам и Дрогба ќе бил во аут 3 недели поради скршено ребро, тешко дека ќе игра против нас.

Inace i teri e povreden ali neznam dali ke igra protiv nas....Sega ako ne go skrsime Celzi neznam koga...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom