Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клиши е за отказ одма бе !!! Клиши ако е супер Бентнер е најдобриот напаѓач у светот !!!! Гибс може да замени а??? У полуфинале се посра со манчестер како женче ја изигра цела утакмица грозници го тресеа па го извади после 20 мин !!! А оваа сезона не беше воопшто добар !!! Денилсон нетреба да заигра веке !!!Само шутира и клиза мава како лудак !!! Сања за Ебуе под итно најдобро ке му биде тоа !!! И Голман И напаѓач класа !!!

Без разлика Клиши не беше ни таму ни таму !!! Нормално ке беше да отидеше !!! Иначе он не игра само оваа утакмица слабо !!! он игра пола сезона уназад слабо а овие 2 меча последни е посебно слаб !!!
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_5907544,00.html

Ова само од себе си кажува колку му фали нешто на овој човек !!!

Клиши е за отказ одма бе !!! Клиши ако е супер Бентнер е најдобриот напаѓач у светот !!!! Гибс може да замени а??? У полуфинале се посра со манчестер како женче ја изигра цела утакмица грозници го тресеа па го извади после 20 мин !!! А оваа сезона не беше воопшто добар !!! Денилсон нетреба да заигра веке !!!Само шутира и клиза мава како лудак !!! Сања за Ебуе под итно најдобро ке му биде тоа !!! И Голман И напаѓач класа !!!

Без разлика Клиши не беше ни таму ни таму !!! Нормално ке беше да отидеше !!! Иначе он не игра само оваа утакмица слабо !!! он игра пола сезона уназад слабо а овие 2 меча последни е посебно слаб !!!

Дали ти воопшто гледаш на ТВ кој состав игра за Арсенал? Или можеби Гибс и Траоре ти изгледаат како Клиши? Не дека ја оправдуам неговата игра (затоа што не ја гледав) но не треси вакви глупости.

П.С. Како заврши реваншот на Камерун?

Незнам од дека го најдеа тај бенднер као да е ќорав у нозете...

I jas da iskomentiram za utakmicata... zalna igra na nasiot klub. Nema kaj na drugo mesto da se locira porazot, kaj nas i samo kaj nas. Najslabi poedinci Almunia, Clichy i Denilson. Na narednata utakmica Fabianski neka brane, poloso od voa ne moze da bide :( epten ocekuev od denesnata utakmica i sum epten epten razocaran. So e tuka e. Za prodolzenieto od sezonata ke go citiram Wenger : We need something special now to stay in the race, of course. I am conscious of that. Pozdrav i zadrzite a nadezta:smir:

Како да гледав снимка од полуфиналето лани.:tapp:
Дефинитивно Денилсон и Алмуниа(читај потпис) не се доволно добри да бидат играчи на Арсенал.
Клиши имаше слаб натпревар,ама Нани играше како Роналдо да е.:toe:
Денилсон,кривец и за 3те гола.
При првиот Нани со леснотија го поминува,овој стои само.
При вториот имаше добри 20/30 метра предност пред Руни,а тој наместо да шпринтира,само го гледа Руни како струја како го поминува.
А за третиот гол,едноставно им ја даде топката на Утд со неговиот феноменален штоп,а неможам да го кривам толку Клиши затоа што ако излезеше на Парк,на спротивната страна имаше 2 играчи на Утд,па без проблем ке го совладаа Алмуниа.
Исто така и Алмуниа можеше да покрие аголот подобро.

Ние повеќе напаѓавме,ама Јунајтед имаше 2/3-0 предност,па затоа и ни го дозволи тоа.Имавме доста шанси,ама никаква релизација.Аршавин ке направи се убаво,ке направи простор,и место да предаде,за лесна реализација од страна на Цеск/Росицки кои се во 16,тој шутира.Веднаш после 0-2,пак промашува сто процетна шанса.
Епа кога нема да реализираш ке те казнат.
Заслужен пораз,единствено ако се повредат Денилсон и Алмуниа ке имаме шанси за титулата.:vozbud:
Сонг и Вермален дефинитивно најдобри,посебно Сонг.Го обожавам.:back:
Adios.

Клиши многу слабо изигра последниве 2 натпревари после повредата. Може ќе се врати не викам не, али и во минатото имаше утакмици каде што ми идеше на нерви со неговата нерешителност. А за третиот гол на почетокот добро направи што покри подоле ама како да се заборави дека треба да тргне и на Парк и си го остави во уште подобра позиција.

После оваа утакмица јас мислам дека најомразен играч треба да ви биде Аршавин.
Ја гледав денес утакмицава и просто не ми се веруваше дали постои посебично копиле од него:)

првите 2 шанси да пробаше да даде пас ке беа сигурен гол, и утакмицата можеше да има друг тек.

Ај не збори глупости. Гибс изигра лошо против Манчестер, ама тоа само затоа што му беше ПРВА голема утакмица во неговата кариера па едноставно се исплаши. А сезонава или не си гледал кога играл Гибс или си имаш нешто зацртано во глава. И тие малку утакмици што ги изигра ги изигра одлично. Викам дека може да го замени Клиши затоа што е физички подобар и е подобар во напад.

После оваа утакмица јас мислам дека најомразен играч треба да ви биде Аршавин.
Ја гледав денес утакмицава и просто не ми се веруваше дали постои посебично копиле од него:)

првите 2 шанси да пробаше да даде пас ке беа сигурен гол, и утакмицата можеше да има друг тек.

беше себичен, но само Аршавин пробаше да напраи нешто само тој трчаше онија беа ќутуци,

Јас мислам дека нема да е лошо да игра Кембел а Вермален да оди напред на местото од Денилсон или Бентнер. Гарантирам дека од 3 шута од подалеку 1 ќе влезе. Плус ако е Диаби и Сонг во средина Сол ќе нема премногу физичка работа. А и плус Вермален може да игра дефанзивно на средина така да најдобро решение ќе му е на Венгер затоа што незеде шпиц.:pipi:

Сања(ебуе)----Галас-----Сол---Клиши (Гибс)
----Сонг-----дијаби----
---Цеск---------Вермален----
Волкот(томас)-----Аршавин-----Насри

Нека се смее кој сака али според мене ова моментално со овие играчи би било најдобра формација. Едино Вермален со Диаби може да се смени:smir:

беше себичен, но само Аршавин пробаше да напраи нешто само тој трчаше онија беа ќутуци,
А да му додадеше во првите неколку шанси што ги имаше на Фабрегас, а не да себичи? Шутојте му беа како со шпиц да ги шутнал без никаков фелш џабе скубе коса ка ненормален.

Јас мислам дека нема да е лошо да игра Кембел а Вермален да оди напред на местото од Денилсон или Бентнер. Гарантирам дека од 3 шута од подалеку 1 ќе влезе. Плус ако е Диаби и Сонг во средина Сол ќе нема премногу физичка работа. А и плус Вермален може да игра дефанзивно на средина така да најдобро решение ќе му е на Венгер затоа што незеде шпиц.:pipi:

Сања(ебуе)----Галас-----Сол---Клиши (Гибс)
----Сонг-----дијаби----
---Цеск---------Вермален----
Волкот(томас)-----Аршавин-----Насри

Нека се смее кој сака али според мене ова моментално со овие играчи би било најдобра формација. Едино Вермален со Диаби може да се смени:smir:

Ооо божеее готово. Па луѓе пред да пишете нешто дај преиспитајте се дали е океј тоа. Човек тука има 11 играчи, со се Алмунија 12. Или мислиш без голман а?Може подобра опција така...

Ооо божеее готово. Па луѓе пред да пишете нешто дај преиспитајте се дали е океј тоа. Човек тука има 11 играчи, со се Алмунија 12. Или мислиш без голман а?Може подобра опција така...

Па може и без голман да се игра :pos2::pos2::pos2: :smir:

Друго ми беше целта и има доза на иронија во постот а и од свадба доаѓам малку заморен сум :party1::pijan::pop:. не ми беше поентата за другите туку тоа да вермален игра напред а другите ги пишав онака без премногу мислиње:jaj:

Клиши многу слабо изигра последниве 2 натпревари после повредата. Може ќе се врати не викам не, али и во минатото имаше утакмици каде што ми идеше на нерви со неговата нерешителност. А за третиот гол на почетокот добро направи што покри подоле ама како да се заборави дека треба да тргне и на Парк и си го остави во уште подобра позиција.
Никогаш нема да ја заборавам неговата нерешиелност во мечот кој беше почеток на нашето страдање. Бирмингем-Арсенал 1-2 тече 90 минута Клиши прави кардинална грешка, Мек Фаден израмнува, губиме титула и се
тргна во надолнма линија. Искрено во таа сезона мислев дека од него ќе бидне нешто, наликуваше на маестрален играч, но со тек на време место да напредува само назадуваше :(:( Мислам дека е печен да го напушти тимот :(

Па може и без голман да се игра :pos2::pos2::pos2: :smir:

Друго ми беше целта и има доза на иронија во постот а и од свадба доаѓам малку заморен сум :party1::pijan::pop:. не ми беше поентата за другите туку тоа да вермален игра напред а другите ги пишав онака без премногу мислиње:jaj:

Знам која ти беше целта, те сфатив;) Може би успеал во средината намесно Денилсон, али денеска беше маестрален на неговата позиција. Друга работа е тоа што не знаеме каков би бил Кемпбел. Сега за сега има една утакмица изиграно така да...ради неговата брзина. Трета работа, Дијаби доста напредна сезонава, и со душа го чекам да го замени Денилсон. Подобар е и во креативност и во брзина, а и физички е каде каде појак. Само му треба и него да се сконцентрира 90 минути и да игра без мрза.

БТВ се надевам убаво си прошол на свадба :)

Знам која ти беше целта, те сфатив;) Може би успеал во средината намесно Денилсон, али денеска беше маестрален на неговата позиција. Друга работа е тоа што не знаеме каков би бил Кемпбел. Сега за сега има една утакмица изиграно така да...ради неговата брзина. Трета работа, Дијаби доста напредна сезонава, и со душа го чекам да го замени Денилсон. Подобар е и во креативност и во брзина, а и физички е каде каде појак. Само му треба и него да се сконцентрира 90 минути и да игра без мрза.

БТВ се надевам убаво си прошол на свадба :)

За дијаби се сложувам со тебе иако порано играше некако со мрза. Добар играч е но некогаш (порано) ми изгледаше како да го мрзи да трча. Што го смени незнам но на подобро е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom