Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со среќа , Сања не го даваме:helou:http://tocka.com.mk/index2.php?ID=1930
Ako go dae maicon na nas !!
Со среќа , Сања не го даваме:helou:
де бре ти цел тим го шутна :pos2::pos2:Сања е тешко дрво. Од лето на шут карта!![]()
Шо му е на играчиве бе брааа!де бре ти цел тим го шутна :pos2::pos2:
хахахШо му е на играчиве бе брааа!
Само дали ке прифати Чамак...А ова со следните сезони почнува стварно да ме нервира...уште невидена реката не се слекуваат гаштите(во буквална смисла).Прво да ја завршиме оваа сезона па тек ондак на следната да мислиме а ако мислиме само за во иднината никогаш ништо нема да освоиме(мислам во тоа лежи проблемот што тимот е премногу фокусиран на иднината а не на сегашноста али се надевам дека ќе се промени во некое догледно време зошто не и оваа сезона :smir
.
Абе ако тој не се замара, неам ни ја причина за тоа. Кој го ебе.
Денеска ако не тепаме, у најлош случај да го изедеме, онака ко што знаеме со конкурентите дома да изиграме, ќе ми се сруши цел филм за гледање фудбал до крај на сезона.
Очекувам Аршавин да распали![]()
Денес ако не победи подобро оставка да си даде, не мозе веќе така да го трпиме по еден трансфер во три сезони а да продава по 3 играчи во една сезона
Малку ли му беа 5-6 сезони за размислување?Sto zboris be sega e najloso vreme za ostavka ako ne osvoi nisto pak treba da pocne da razmisluva ama sea :nenene: