Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Б 52 какви бакрачи...

росицки аршавин насри/волкот

да излезе вака венгер би бил презадоволен

ок е и така ама Б 52 да влече еден-двајца ?? крилцата да се порашират и да се покомотни ?

волкот никако , оти детето не е во форма ,може да влезе 75-та да внесе свежина и да го амортизира евра .

туку некоја новина во втска во Вермален , нека каже некој како што ?

Насри е многу битен. Вчера кога влезе одма направи шанса. Дали Сонг игра во недела дали знаете?

Ако игра добро ќе ќе биде добра замена за ремзи кој нема искуство за големи натпревари. И би го менувал Денилсон со Насри од вчерашниот состав. А за Сол мислам дека типот може да издржи 90 минути едноставно немора да оди напред но и ако игра Сонг ќе надополнува.

Значи од вчерашниот состав би ги менувал Цол со Вермален (принудно), Рамзи со Сонг, и Денилсон со Насри, плус едуардо со Бентнер или Волкот каде и двајцата им се потребни натпревари но нема друг.

Насри е многу битен. Вчера кога влезе одма направи шанса. Дали Сонг игра во недела дали знаете?

Ако игра добро ќе ќе биде добра замена за ремзи кој нема искуство за големи натпревари. И би го менувал Денилсон со Насри од вчерашниот состав. А за Сол мислам дека типот може да издржи 90 минути едноставно немора да оди напред но и ако игра Сонг ќе надополнува.
Ама Насри знаете ли зашто неможе да изигра целосно из ашто вчера не беше стартер?
Па кучето само што се врати од повреда!
Диаби коа се опоравува ? Тој може да внесе свежина во играта ...
и Ебуе е тука сега мислам дека со Сонг... тоа ќе значи !:wink:

Ама Насри знаете ли зашто неможе да изигра целосно из ашто вчера не беше стартер?
Па кучето само што се врати од повреда!
Диаби коа се опоравува ? Тој може да внесе свежина во играта ...
и Ебуе е тука сега мислам дека со Сонг... тоа ќе значи !:wink:

Немора цело да изигра, но не да влезе во 80 мин како вчера. Диаби спремен е?

Немора цело да изигра, но не да влезе во 80 мин како вчера. Диаби спремен е?
Со оглед што Дуду не е тука... кузнае каков тим ќе извади Венгер...ама Насри и Волкот 60 минута да влезат и 2цата очекувам... :smir:

Вчера Кембел беше доста сигурен.Добро ке одигра со Ман,не треба да се стравува за ЦБ.
Сонг ќе игра сто посто а Насри 50 посто(а и не игра има кој да игра),така да нема да имаме проблем во средината.
Само ќе имаме проблем во нападот,каде и Едуардо и Бентднер се дрва а еден од нив мора да игра.

Вчера Кембел беше доста сигурен.Добро ке одигра со Ман,не треба да се стравува за ЦБ.
Сонг ќе игра сто посто а Насри 50 посто(а и не игра има кој да игра),така да нема да имаме проблем во средината.
Само ќе имаме проблем во нападот,каде и Едуардо и Бентднер се дрва а еден од нив мора да игра.

Едуардо нема да игра, така пишува на официалната, што значи Бентнер останува.

ако е дијаби фит , можна е таа варијанта од штрафценефер -

бак ------ вили ------- сонг ------- детото што ме нервира

или

бак ------ вили ------- сол ------- истиов дечко што ми ги кине нервите и што мисле за некој трансфер најверојатно . а сонг да биде со исклучително дефанзивни задачи или фластер на руни ( кој е во феноменална форма )

сакам да го видам оној бласкав Арсенал , нека мислат фановите на утд дека ке не отепале или слично , кој последен се смее најслатко е смее .

насри сакам да го видам како стартер на десната страна , сакам да го видам и ростицки во првиот тим - убаво би било вака некако

- росицки ------- сонгињо -------- цесц

- насри ------------ Б 52 ---------- А:А

или најдобрата варијанта

- росицки / дијаби ------- дијаби / сонгињо -------- цесц

- насри ------------ Б 52 ---------- А:А

ни треба деструктивец , да го потпре или да го смире налце флечер ( кој е пулен на Ф.А )

ќе биде отворен меч како што и секогаш знаат да одиграат двата тима , но со мн жар со мн силина , ќе победе оној тим што ќе издрже на притисокот ( потајно сум убеден дека ние сме тој тим )

се надевам дека томас вермален ке биде фит и дека ќе му помогне на тимот .

Лошо е ако се крепиме на Бенднер како главен шпиц...Видите предходната сезона што промашуваше на дерби натпреварите како и таа пред неа(со ливерпул сам предгол што утна). Плус 22 години има а нема покажано ништо посебно(барем од моја гледна точка)

Лошо е ако се крепиме на Бенднер како главен шпиц...Видите предходната сезона што промашуваше на дерби натпреварите како и таа пред неа(со ливерпул сам предгол што утна). Плус 22 години има а нема покажано ништо посебно(барем од моја гледна точка)

ок , значи допрва ќе расте тој . види ( ах што савин е офф - ќе постираше видео , бар затоа го бива дечкото ) од репрезентација каков столб е таму , види колку се потпира сета игра на Данска врз неговиот грб , според мене дечково треба доправа да го покаже својот раскошен талент , а замисли ако му шибне гол на утд каква самодоверба ќе го облие .

да , промашуваше .. но кога ќе го споредам со дуду , уууу се молев тој да беше на неговото место .

така да ...

јас сум голем фан на Бентнер затоа што сите го плукаат , ако барем некој му даде шасна за да покаже зошто носе дрес на Арсенал и малце поголема доверба од нас да има верувајте дека дечково ќе блесне .

подобар избор е тој - затоа што ни насри , ни малиот принц неможат да потпрат со физика на еванс , така да овој да ги раширува и конечно да заигра ко шпиц .

мн ми е кеиф што навивачие на утд мислат дека се фаворити во мечот ( само незнам оти така , ок тоа е нивното мнение - ама мислам дека нема така лесно да поминат и да освојат три бода )

форза Арсенал
we are proud to be Arsenal

Искрено Бенднер никогаш не ме импресионирал ...Јас би се радувал да направи подвиг ама изгледа дека за него Tomorrow never comes...Од тоа утре(следниот натпревар дека ке блесне) стварно ми е преку ...Вчера влезе и наместо да направи промена на играта(во позитива) он кочи напади во 90+ минута...

На здравје!Но не ме загрижува тоа многу кембел вчера одигра најдобро од сите.

Реков, ко ќе одржиме чекор со конкурентиве до Јануар и кога Венгер ќе го одврзе ќесето за напаѓач ондак ќе веруем дека имаме шанси за титула. Се држиме добро, срединава не вади годинава, напаѓачиве малку од малку после Ван Перси... има некој баланс ама не верувам да трае уште долго. Сеа е и Вермален повреден, според изјавите гарант нема да игра на овие три главни меча, Сол е искусен али не верувам да го издржи ова што доаѓа, сепак е у години и е доста спор.

Ќе ја усереме пак сезонава....

ps. Оваа година Бентнер ќе станеше бољи од Ибрахимович.

Едуардо нема да игра, така пишува на официалната, што значи Бентнер останува.

Забораив дека Едуардо се повреди.
Едит на критиките за Бенднер,да не го кобам.
Добро игра ама мора да влезе во 10 100% шанси за да погоди една.
Му посакувам среќа сеа,нека им даде гол на Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom