Чекаме...Arsenal.com will bring you news of Vermaelen's fitness later today
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекаме...Arsenal.com will bring you news of Vermaelen's fitness later today
А добро,кажи ми колку другите екипи имаат ѕвезди,кога ке го исклучиме Реал и Барса?Лека полека бројот на ѕвезди во Арсенал се намали на само една Фабрегас. Мислам дека ако не купиме некој одличен шпиц, со светско реноме, на Фабрегас нема ни да му се игра во тим без никаква надеж за освојување титула, и многу лесно може да си замине во Барселона. А ако го изгубиме него , нема да видиме ни Т од титула до крајот на нашите животи![]()
А добро,кажи ми колку другите екипи имаат ѕвезди,кога ке го исклучиме Реал и Барса?
РвП не е ѕвезда?Аршавин е волрд клас?
Верминатор одличен се покажува,во топ 5 дефанзивци годинава.
Толку дозволува буџетот,толку ѕвезди можеме да имаме..ама не се малце=)).
Најбогати сме биле беее.:pos2:http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...iker-crows-fit-Nicklas-Bendtner.html?ITO=1490
KOlku e ufuran deckovo !!!! I kolku e samobendisan toa cudo e !!!
Logix budzetot dosvoluva poveke od sto nie mislime !!!Najbogati finansii imame !!! 1 tim sto e u + !!! nemoze da nema pari !!!! a i da ima samo 30 so 30 se kupuva zvezda !!!
Koнечно добра вест за Вермален , тој ако се повредеше до крајот на сезоната незнам што ќе правевме со јунајтед сепак ги имаме насри аршавин сонг росицки волкот така да мислам дека треба да му вратиме за поразот на олд Трафорд![]()
Го имаме Робин,јбг повреден е.Епа очигледно не се толку ворлд класНе викам дека не се ѕвезди Аршавин и Ван Перси, па и Росицки, но ни треба и еден голгетер, некој кој ќе ги завршува ефиксно акциите на Фабрегас. Искрено не ми се верува дека ќе го задржиме Фабрегас за следната сезона. Тој е еден од најголемите играчи и нема да се задоволува цел живот само со настапи во ЛШ, плус помина времето кога фудбал се играше со срце за тимот:helou:
И толку ли ни е бре лош буџетот:nesvest:
Затоа шут на Бенднер и Едуардо (не ми се верува дека некогаш ќе се врати во старата форма) и да се купи голгетер. Ни треба некој разорен што ќе изруши се напред како Тевез и РуниВака не иде!