Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Alicia Keys и песната Empire State of Mind ке ја препрат место Newyork да биди Арсенал...

Читам и се чудам на некои глупости, дека Буфон ке идел, и така

Хунтелар се подалеку е од нас...

И како што врви времето мислам дека Венгер нема да купи ништо, сега!

:helou:
Еве,Николче се враќа утре.Ке биде на клупа,како и Насри.
Еве на официјална зошто не купил досега,најверојатно и нема да купи.

Немора да значи дека е се готово. Отвори ги линковиве ќе ти стане јасно ;)

http://www.mirrorfootball.co.uk/new...r-Aaron-Ramsey-for-pound-5m-article37486.html

http://twitter.com/Johncrossmirror
Официјално е,на утд на официјална има.
Ни вратија за Арон.:nesum:

Не верував дека Венгер ќе земе но бидејќи го пушти Смолинг мислам дека ќе изненади. Се надевам дека сум во право!

Еве,Николче се враќа утре.Ке биде на клупа,како и Насри.
Еве на официјална зошто не купил досега,најверојатно и нема да купи.

Официјално е,на утд на официјална има.
Ни вратија за Арон.:nesum:

Тоа што има на официјалната за нив не значи ништо. Неможев да најдам линк од официјалната и за Арон ама 100 посто сум сигурен дека имаше.
Тоа што најверојатно значи дека е играч на Манчестер е следново :

Roy Hodgson has just said all he knows is Man Utd have made an offer and he will be a Man Utd player next season. He has not been informed of any bid being accepted by Arsenal.

Ова е од интервјуто после мечот со Тотенхем.

Тоа што има на официјалната за нив не значи ништо. Неможев да најдам линк од официјалната и за Арон ама 100 посто сум сигурен дека имаше.

Roy Hodgson has just said all he knows is Man Utd have made an offer and he will be a Man Utd player next season. He has not been informed of any bid being accepted by Arsenal.

Ова го пишува на официјална:
Manchester United has agreed terms for the transfer of Chris Smalling from Fulham. Chris has agreed personal terms with the club and will join for the beginning of the 2010/2011 campaign. He will remain at Fulham until the end of the current season."
а и на ПЛ на страната има.:toe:

Ова го пишува на официјална:

а и на ПЛ на страната има.:toe:

Знам што пишува на официјалната уште преска бев, и на Фулам страната прочитав. Таму пишува дека прифатена е понудата но медицински прегледи и final terms не се извршени, затоа ми дава надеж дека ќе биде нешто како со Ремзи( повторувам, и за Ремзи беше напишано од страна на утд дека потпишал ). Но вечерашново интервју на Ходџсон ми ја смали надежта, иако он сам кажа дека не е упатен во трансверите туку постојат други лица за тоа.

Ке најде друг играч Венгер,не се секирај.:vozbud:
Плус Џуру ке го имаме следната сезона.:pipi:

Ке најде друг играч Венгер,не се секирај.:vozbud:
Плус Џуру ке го имаме следната сезона.:pipi:

Знам и јас тоа се тешам, иако доста солиден ми изгледаше за тие години и на мечот со Челзи и со Тотенхем. Висок, доволно брз и помалку агресивен.

Ако бараш од шпиц да придонесува со пасови итн !!! Ти врска немаш од фудбал !!!! Напаѓач е за да дава голчиња и да се ослободува од топката !!! Дробга да не придонесува??? Торес можеби ??? Ето??? Ибрахимович??? Виља????Џеко????Агбонлахор????Бент???? У тие тимови нема како кај нас 200 паса у една акција без шанса !!! Таму сите играат и играат за напаѓачот !!!! Руни погледни го сите за него гази дечкото !!! Адебајор да не придонесуваше коа даде 34 гола ?!

И ајде кажи ги тие шпицови што преовладуваат сеа ?! што придонесуваат истовремено за тимот освен што шибаат голчиња !!!

Ауууу сине, според твојава логика излегува вака:

1.Галас и Вермален- се одбрамбени играчи, кои постојано треба да бидат назад, иако во некои ситуации се потребни за во напад (корнер, бочно изведување на слободен удар и сл ситуации)
2.Фабрегас не е класичен шпиц, арно ама мајчиниот најдобар стрелец е.Треба да се убие тој бре, шо кур бара да му се меша на напаѓачиве, нивна работа е тоа
3.Бентнер-и тој се враќа, при корнери за противникот...

Значи секој секогаш постојано придонесува за тимот во зависнот од околностите, и ова твое тврдење е апсолутно неточно

...и за болдираното, незнам зошто навиваш за Арсенал ти? Која е убавината на фудбалот ако нема такво нешто? Зар не уживаш да гледаш како му ја "гинат" топката на противникот, кога со се топка влегуваат вгол, убиствените контри...

Еве линк за Арон

2z4xt01.jpg

Еве и од Смалинг

f09d1e.jpg

Слично, нели?

Сеуште не е комплетиран трансферот. Нема поминато медицински тестови, ако ги помине денеска, тогаш ќе биде официјално. Патем детето е Ганер цел живот, најверојатно Фулам го убедиле на ваков чекор бидејќи Мен Ју ќе платат огромна сума за него, Тајмс вели 12 милиони фунти. Многу пари за млад фудбалер кој има само 9 настапи за првиот тим. Изгледа Видиќ ќе ги спакува куферите, затоа толку напираат овие.

Еве линк за Арон

2z4xt01.jpg

Еве и од Смалинг

f09d1e.jpg

Слично, нели?

Сеуште не е комплетиран трансферот. Нема поминато медицински тестови, ако ги помине денеска, тогаш ќе биде официјално. Патем детето е Ганер цел живот, најверојатно Фулам го убедиле на ваков чекор бидејќи Мен Ју ќе платат огромна сума за него, Тајмс вели 12 милиони фунти. Многу пари за млад фудбалер кој има само 9 настапи за првиот тим. Изгледа Видиќ ќе ги спакува куферите, затоа толку напираат овие.

Фала за помошта :) Знам дека не е комплетиран трансферот, а и SSN и Mirrror изјавија дека и на Арсенал понудата е прифатена така да да се надеваме, а и на сликите на неговиот профил се има сликано со дрес од Арсенал ако најдам ќе пастирам линк.

Едит
http://www.bebo.com/c/photos/view?MemberId=18545047&PhotoAlbumId=4941592471&PhotoId=4963535078

Фала за помошта :) Знам дека не е комплетиран трансферот, а и SSN и Mirrror изјавија дека и на Арсенал понудата е прифатена така да да се надеваме, а и на сликите на неговиот профил се има сликано со дрес од Арсенал ако најдам ќе пастирам линк.

Едит
http://www.bebo.com/c/photos/view?MemberId=18545047&PhotoAlbumId=4941592471&PhotoId=4963535078
:pos2:Демек профилов и негов е а?
Иначе што има везе... видете го Есиен ... си се има сликано со дресои арсенал а си игра за челзи... така да не глеам ништо тука значајно!
Само знам дека не ни треба баш овој играч туку ни треба шпиц ...:smir:

:pos2:Демек профилов и негов е а?
Иначе што има везе... видете го Есиен ... си се има сликано со дресои арсенал а си игра за челзи... така да не глеам ништо тука значајно!
Само знам дека не ни треба баш овој играч туку ни треба шпиц ...:smir:

Е ај не е негов профилот. Он е ѕвезда и му е забрането да прави профил. Ај поздрав. И многу знаеш ти што ни треба нас.

Вилшер во Болтон

Nicklas Bendtner will return to the Arsenal squad at Villa after three months out with groin trouble. He will be joined on the bench by Samir Nasri, who has shaken off his hamstring injury earlier than expected. Bacary Sagna is still nursing a shoulder problem but will start. Thomas Vermaelen and William Gallas also return after being given a timely breather at Stoke on Sunday
И без паника he's back :arsenal1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom