Веројатно наредната недела, и така има пауза, па во некој термин од тогаш ?
Да не ти се брза за негде ? Или сакаш да го видиш Арсенал втор ?
Да не ти се брза за негде ? Или сакаш да го видиш Арсенал втор ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Агентот на Мерида тврде дека со никој друг клуб немаат преговарано и дека Арсенал има предност пред останатите клубови и само доколку не се договорат со Арсенал Мерида ќе бара нов клуб (не ронете солзи џабе :wink
http://www.arsenal-serbia.com/home/...qarsenal-ima-prednostq&catid=1:vesti&Itemid=2
Е јас наспроти тебе ... доколку трансверов НЕ се оствари би бил најзадоволен! Не сакам Мерида да не напушти во никој случај :nenene:Само ни е останува да се понадеваме и да почекаме.. доколку овој трансфер би се остварил, би бил многу задоволен.
А зашто мислам дека и двајцата мислите на исто ?![]()
И ја го читам и се чудам, ме збуни максимално..
До тебе е баткаајде сега сите фанови на арсенал доброволен прилог да соберете £50 и да ми ја платите казната за паркинг, која си ја заработив баш поради арсенал
не е дека не знаев за забраната, знаев. на денот кога игра арсенал не смееш од 12 до 16.30h. тоа беше ден недела, а јас мислев дека во саботата веќе имаа изиграно. ама испадна грешка сум бил![]()
Пеер ја ова неможам да го изговорам,кај ке игра овој за АрсеналМамуду Нианг ? м ?
Ќе викаш само Маму маму и готовоПеер ја ова неможам да го изговорам,кај ке игра овој за Арсенал![]()
Маму по левата страна,Маму по левата страна.иииииииииииии шо кур бара Маму по левата страна?Ќе викаш само Маму маму и готово