- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Абе Зоки,му поминаа златните години на Саха.
Жињак во еден Тулуз,е најдобар стрелец во Франција.За Франција и не седе баш на клупа,почна да игра.
Кога таму може толку голови да дава,шо мислиш тешко ке му биде во Арсенал кога позади себе ке ги има Цеск,Аршавин,Рамзи,Росицки,Насри?
Жињак ти е таргет мен,таков играч ни треба,сличен тип на играч како Дрогба,добро физички граден и има снага,добар шут,добар фрст тач.
Сето тоа под палка на Венгер ке го подобри и ке си имаме супер напаѓач.:back:
Жињак>Сања.:salut:
Брат, Саха или Бентнер а да не го спомнувам па Ван Перси да би биле во тоа шугаво првенство би имале дупло повеќе голови од Жињак
Не сум го гледал како игра али од јутјуб гледам дека дава многу глупи голови, кои од одбиени кои од пенали ( фала богу од јутјуб не се стекнува мислење али па и ретко кои од вас го глеал во Тулуз ) А и за Франција голови само против Фарски
Еве да даде Венгер околу 15 милиони да го земе, ќе ја игра пола сезона. А што понатака кога ќе се врати Ван Перси?gignac , Luis Suares , Mauro Zarate , Dzeko, би сакал еден од овие да дојде во арсенал без разлика кој и да е![]()
Е овој е играчот, овој да дојде ништо друго не треба.
А Hulk?

samo za informacia za Dudu, prvata sezona 12 gola u mislam 15 do 20 utakmici:smir: treba da sme srekni so pak ode. Vtoro, Rvp i dudu ne se ista klasa napagaci. Za site so go gledate arsenal od lani, rvp postojano igraese vtor spic, i na levata bocna. Pristigna koa imame 4 4 2 formacia so boby i fredi na krilata i denis pozadi titi. Zatoa botovi babi i zabi ne se mesat. Niki mi e igrac so mi se lose od nego, ama nekoas znae da a naprave ka so treba (ima nadez
) I za dobra nok, upateno na fanot na utd. arsenal ima najnogu strelci vaa sezona : vili, verminator, song, diaby, ramsey, cesc, nasri, rosicky (1 gol), denilson, arsha, walcott, bendtner, rvp (se toa golovi u EPL) taka da moze da amortizira problemot so napagac:smir: pozz i nemojte da a trujte temata - pisite nesto za narednata utakmica:smir: