Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно дека памтам повеќе за Арсенал, али ти ако гледаш утакмици само од Арсенал тогаш не ми зборувај повеќе за фудбал ;)
Абе сине,гледам јас утакмици,доволно..за да знам повеќе од тебе.
Саха беше ѕвер кога играше во Фулам,а не кога играше во Јунајтед.
Еве ти ги статистиките за ѕверот Саха кој им беше најдобар играч.
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=8892&cc=5739
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/louis-saha.html

Викаш нема да фати место кај вела а му го зема местото на бензема во францускиот состав :pos2:

Епа бидејќи ти не пратиш нешто друго освен Арсенал можеш да пребараш како стојат работите со Доменеш во францускиот фудбал зашто мене ме мрзи да ти објаснувам. И зашто французите едвај се квалификуваа на светско и зашто не поминаа групи на европско :)

Епа бидејќи ти не пратиш нешто друго освен Арсенал можеш да пребараш како стојат работите со Доменеш во францускиот фудбал зашто мене ме мрзи да ти објаснувам. И зашто французите едвај се квалификуваа на светско и зашто не поминаа групи на европско :)
Доста добро ја пратам франција и репрезентацијата и фудбалот , Доменеш што не го бива не го бива туку зборот ми е за Жињак кој игра стварно добро

Дечки а да се смират страстите што викате?
Ајде муабет за наредниот натпревар-бива?

Дечки а да се смират страстите што викате?
Ајде муабет за наредниот натпревар-бива?
Абе се е на ниво,се дискутира за кој би бил добар избор за напаѓач.=)
И ја се слагам со Милев,Жињак би бил добар избор.

Абе се е на ниво,се дискутира за кој би бил добар избор за напаѓач.=)
И ја се слагам со Милев,Жињак би бил добар избор.
Абе и јас сум повеќе за него

пц:гледајте канал 5

Да, тој кога ќе се спореди со Саха ќе излезе ептен по ефикасно решение и по сигурно, ептен докажано напаѓачиште во Тулуз, една сезона, на Франција дреме клупа, против екипишка ко Каен, Ремен, Ница, Пица, Лен. Е тука си го докажувате инаетот ваш и што све сакате да идете контра. Не го потценувам играчов, баш напротив, тип на играч шо му фали на Арсенал ал поентата ми е што неможе да биде све сјајно на хартија. Дај да го земеме Ибрахимович ондак.

Тешки тролаши има на форумов Арсенал, затоа дискусијава оди у бестрага, све се испомешуе.

gignac , Luis Suares , Mauro Zarate , Dzeko, би сакал еден од овие да дојде во арсенал без разлика кој и да е :pipi:

Да, тој кога ќе се спореди со Саха ќе излезе ептен по ефикасно решение и по сигурно, ептен докажано напаѓачиште во Тулуз, една сезона, на Франција дреме клупа, против екипишка ко Каен, Ремен, Ница, Пица, Лен. Е тука си го докажувате инаетот ваш и што све сакате да идете контра. Не го потценувам играчов, баш напротив, тип на играч шо му фали на Арсенал ал поентата ми е што неможе да биде све сјајно на хартија. Дај да го земеме Ибрахимович ондак.

Тешки тролаши има на форумов Арсенал, затоа дискусијава оди у бестрага, све се испомешуе.
Абе ние сакаме Виља,ама реалноста е друга
А французинов има предност баш затоа што е од Франција и мислам дека тој е опцијата за Венгер

Тешки тролаши има на форумов Арсенал, затоа дискусијава оди бестрага, све се испомешуе.
Абе Зоки,му поминаа златните години на Саха.
Жињак во еден Тулуз,е најдобар стрелец во Франција.За Франција и не седе баш на клупа,почна да игра.
Кога таму може толку голови да дава,шо мислиш тешко ке му биде во Арсенал кога позади себе ке ги има Цеск,Аршавин,Рамзи,Росицки,Насри?
Жињак ти е таргет мен,таков играч ни треба,сличен тип на играч како Дрогба,добро физички граден и има снага,добар шут,добар фрст тач.
Сето тоа под палка на Венгер ке го подобри и ке си имаме супер напаѓач.:back:

Жињак>Сања.:salut:

Абе Зоки,му поминаа златните години на Саха.
Жињак во еден Тулуз,е најдобар стрелец во Франција.За Франција и не седе баш на клупа,почна да игра.
Кога таму може толку голови да дава,шо мислиш тешко ке му биде во Арсенал кога позади себе ке ги има Цеск,Аршавин,Рамзи,Росицки,Насри?
Жињак ти е таргет мен,таков играч ни треба,сличен тип на играч како Дрогба,добро физички граден и има снага,добар шут,добар фрст тач.
Сето тоа под палка на Венгер ке го подобри и ке си имаме супер напаѓач.:back:

Жињак>Сања.:salut:
и лево клиши :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom