Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Зоки,му поминаа златните години на Саха.
Жињак во еден Тулуз,е најдобар стрелец во Франција.За Франција и не седе баш на клупа,почна да игра.
Кога таму може толку голови да дава,шо мислиш тешко ке му биде во Арсенал кога позади себе ке ги има Цеск,Аршавин,Рамзи,Росицки,Насри?
Жињак ти е таргет мен,таков играч ни треба,сличен тип на играч како Дрогба,добро физички граден и има снага,добар шут,добар фрст тач.
Сето тоа под палка на Венгер ке го подобри и ке си имаме супер напаѓач.:back:

Жињак>Сања.:salut:

Брат, Саха или Бентнер а да не го спомнувам па Ван Перси да би биле во тоа шугаво првенство би имале дупло повеќе голови од Жињак :) Не сум го гледал како игра али од јутјуб гледам дека дава многу глупи голови, кои од одбиени кои од пенали ( фала богу од јутјуб не се стекнува мислење али па и ретко кои од вас го глеал во Тулуз ) А и за Франција голови само против Фарски :) Еве да даде Венгер околу 15 милиони да го земе, ќе ја игра пола сезона. А што понатака кога ќе се врати Ван Перси?

gignac , Luis Suares , Mauro Zarate , Dzeko, би сакал еден од овие да дојде во арсенал без разлика кој и да е :pipi:

Е овој е играчот, овој да дојде ништо друго не треба.

А Hulk? :)

Абе Зоки,му поминаа златните години на Саха.
Жињак во еден Тулуз,е најдобар стрелец во Франција.За Франција и не седе баш на клупа,почна да игра.
Кога таму може толку голови да дава,шо мислиш тешко ке му биде во Арсенал кога позади себе ке ги има Цеск,Аршавин,Рамзи,Росицки,Насри?
Жињак ти е таргет мен,таков играч ни треба,сличен тип на играч како Дрогба,добро физички граден и има снага,добар шут,добар фрст тач.
Сето тоа под палка на Венгер ке го подобри и ке си имаме супер напаѓач.:back:
Добро, ја би више за некоја опција да земе постар играч, ете примери, Саха и Ван Нистелрој... за еден краток период дур е Рвп повреден, од ко ќе се врати мајсторот, да може помирен да седне на клупа. Кај ќе го зимаш ти на Жињак, ко добро вака ќе размислам, има 25/26 години, вистински моменат за докажување уште повеќе и од ко ќе се врати Рвп да ги има на врат Едуардо што сака повеќе шанса, и надежниот Бентнер што сигурно уште повеќе ќе лае за у тим. Тука се и Волкот и Аршавин па така ќе настанат бркотници. Па уште се збори и за купување на лето за Чамак. :/ Помина тоа веќе.

Де бе брат, па ајде ако збориме така, ондак да немаме ич полемики дали ќе се вклопи некој класа играч или не, зашто да се двоумиме, сме ги имале Аршавин, Фабрегас, Диаби.... ќе го хранеле со топки. Никад се незна.

Брат, Саха или Бентнер а да не го спомнувам па Ван Перси да би биле во тоа шугаво првенство би имале дупло повеќе голови од Жињак :) Не сум го гледал како игра али од јутјуб гледам дека дава многу глупи голови, кои од одбиени кои од пенали ( фала богу од јутјуб не се стекнува мислење али па и ретко кои од вас го глеал во Тулуз ) А и за Франција голови само против Фарски :) Еве да даде Венгер околу 15 милиони да го земе, ќе ја игра пола сезона. А што понатака кога ќе се врати Ван Перси?

Да да само тој е најнереален трансвер Знајме дека е премногу скап за во Арсенал :nesum:

А Hulk? :)
Па добро бе,па и Бензема играше таму,па цар го прават.Имам гледано некако наптревари и да ти кажам,добар е.
Кога ке се врати Ван Перси,ке имаме достојна негова замена,нели немаме клупа добра?
Па тогаш да не зимаме никој?
Хулк?Ај пеер сега кажи ми дека Потро игра во подобра лига од Тулуз.=))

a bre football managers, bolen ke me legnite :@ samo za informacia za Dudu, prvata sezona 12 gola u mislam 15 do 20 utakmici:smir: treba da sme srekni so pak ode. Vtoro, Rvp i dudu ne se ista klasa napagaci. Za site so go gledate arsenal od lani, rvp postojano igraese vtor spic, i na levata bocna. Pristigna koa imame 4 4 2 formacia so boby i fredi na krilata i denis pozadi titi. Zatoa botovi babi i zabi ne se mesat. Niki mi e igrac so mi se lose od nego, ama nekoas znae da a naprave ka so treba (ima nadez :P) I za dobra nok, upateno na fanot na utd. arsenal ima najnogu strelci vaa sezona : vili, verminator, song, diaby, ramsey, cesc, nasri, rosicky (1 gol), denilson, arsha, walcott, bendtner, rvp (se toa golovi u EPL) taka da moze da amortizira problemot so napagac:smir: pozz i nemojte da a trujte temata - pisite nesto za narednata utakmica:smir:

A da moram da se nadovrzam, Saha i van Nisterloy igraea u generaciata na man utd koa bese najgolemoto rivalstvo.. Rud jadese kotek, a Saha mislam deka edna od povredite mu bese od Viera (ne me fakajte za zbor).. Wenger kaza deka nistelroy nema da bide prifanat poradi odnosi od minatoto (fanovite ke mu svirat i ke go bojkotirat, toa nogu znaci u anglija a ne e prikazano na football manager), a saha plemeto pedersko da mu go ebam ne ima rugano po vesnici, isto takvi izjavi ima davano...

Па добро бе,па и Бензема играше таму,па цар го прават.Имам гледано некако наптревари и да ти кажам,добар е.
Кога ке се врати Ван Перси,ке имаме достојна негова замена,нели немаме клупа добра?
Па тогаш да не зимаме никој?

Хулк?Ај пеер сега кажи ми дека Потро игра во подобра лига од Тулуз.=))

А како мислиш ти дека Венгер ќе даде 15 милиони за после да го смести на клупа :)
A мислиш дека Жињак ќе сака да седи на клупа? И дека Венгер ќе дозволи Бентнер да биде трета опција после Жињак? Тешко тешко.

Не викам дека Хулк игра во подобра лига, али што им праеше на манчестер :)

Ако немате попаметна работа ...гледајте си филм на сител :pipi::pipi::pipi:

Добро, ја би више за некоја опција да земе постар играч, ете примери, Саха и Ван Нистелрој... за еден краток период дур е Рвп повреден, од ко ќе се врати мајсторот, да може помирен да седне на клупа. Кај ќе го зимаш ти на Жињак, ко добро вака ќе размислам, има 25/26 години, вистински моменат за докажување уште повеќе и од ко ќе се врати Рвп да ги има на врат Едуардо што сака повеќе шанса, и надежниот Бентнер што сигурно уште повеќе ќе лае за у тим. Тука се и Волкот и Аршавин па така ќе настанат бркотници. Па уште се збори и за купување на лето за Чамак. :/ Помина тоа веќе.

Де бе брат, па ајде ако збориме така, ондак да немаме ич полемики дали ќе се вклопи некој класа играч или не, зашто да се двоумиме, сме ги имале Аршавин, Фабрегас, Диаби.... ќе го хранеле со топки. Никад се незна.
Јас па во никој случај не ги сакам овие,затоа што и тие се порцелански играчи,и ако ги земаме шо ако се повредат/како да не сме земале напаѓач.
Жињак 24 има,а ке има простор за докажување..сигурно најмалце 25 утакмици ке може да изигрува.Кога лани Бентнер изигра над 40 наптревари(повеќето од клупа) зашо мислиш дека нема да има простор да се докажува тој?
Секоја година имаме проблем со повредите,ке има простор сите да играат,и Никола и Дуду и Жињак.Така плус повеќе ке се ангажираат,бидејќи ке има поголема конкуренција.:back:

A мислиш дека Жињак ќе сака да седи на клупа? И дека Венгер ќе дозволи Бентнер да биде трета опција после Жињак? Тешко тешко.

Не викам дека Хулк игра во подобра лига, али што им праеше на манчестер :)
Брат,нема сакаш/несакаш,сигурно ке сака да биде дел од шампионскиот:) Арсенал,а не од тим шо е на средината на табелата во Франција.
Брат,тогаш да не купуваме напаѓач?Ке издржиме со Бентнер до крајот на годината,а?

samo za informacia za Dudu, prvata sezona 12 gola u mislam 15 do 20 utakmici:smir: treba da sme srekni so pak ode. Vtoro, Rvp i dudu ne se ista klasa napagaci. Za site so go gledate arsenal od lani, rvp postojano igraese vtor spic, i na levata bocna. Pristigna koa imame 4 4 2 formacia so boby i fredi na krilata i denis pozadi titi. Zatoa botovi babi i zabi ne se mesat.
.
Сите знаеме дека Дуду одлично ја почна сезоната,т.е некаде ноември почна да игра повеќе.Епа сега додека да си ја врати формата,има време.=)
Сите знаеме дека РвП играше втор шпиц,ама годинава е прекомандуван во таргет мен и одлично се снајде на новата позиција,дури и мене ме изненади.:smir:

Ако немате попаметна работа ...гледајте си филм на сител :pipi::pipi::pipi:

Јас би спиел, утре еден куп обврски :S

Брат,нема сакаш/несакаш,сигурно ке сака да биде дел од шампионскиот:) Арсенал,а не од тим шо е на средината на табелата во Франција.
Брат,тогаш да не купуваме напаѓач?Ке издржиме со Бентнер до крајот на годината,а?

Види и би издржале со Бентнер и веруј Венгер не би купил друг, али Ники е повреден многу така да МОРА. Ќе видиме што ќе смисли Венгер. Може ќе му текне Лукаку да го купи :)

Јас би спиел, утре еден куп обврски :S

Види и би издржале со Бентнер и веруј Венгер не би купил друг, али Ники е повреден многу така да МОРА. Ќе видиме што ќе смисли Венгер. Може ќе му текне Лукаку да го купи :)
Да би издржале да останеме во топ4,ама не би освоиле трофеј/треба Ники да ги гризне од задникот веднаш после повредата да игра на највисоко ниво,затоа помалце од тоа нема да е доволно добро и Дуду да си ја врати топ формата.:back:

Епа ја не се надам дека секоја сезона ќе имаме по волку повредени. А веруем ни ти, така да ни вака-ни така не си со Арсеналов. Се форсира таква политика што секој 18/9-годишњак е дупло попален да завземе место у тимот(што за разлика ако игра у Реал, нема да биде исто) а на Венгер како да му течат лигите па им дава преголема шанса на некои. Точно е тоа дека ако има поголема конкуренција, повеќе ќе се заангажираат, али ја мислам дека у Арсеналов ќе се случи обратното и секој ќе си го фаќа патот. Премногу недокажани момци, еве го Дуду исто гори од желба да докаже дека може да ја надмаша повредата, Бентнер уверен дека ќе стане подобар од Ибрахимович, исто и Вела е тука. Башка онаа правата конкуренција што има зациментирано место у прв тим од Рвп и Аршавин, да не го спомињам Волкот ... али мислам дека ќе си ја врати формата и овој.

Незнам, ќе видиме, ал ко ќе размислам поубаво, мислам дека подобро ќе биде да се земе Саха или ете Ван Нистелрој.

Картер не ме разочарувај, ја мислев си једини на моја страна, ти ми збориш овдека ќе сме издржеле и со Бентнер ал бил повреден. Срам да ти е ;p

Епа ја не се надам дека секоја сезона ќе имаме по волку повредени. А веруем ни ти, така да ни вака-ни така не си со Арсеналов. Се форсира таква политика што секој 18/9-годишњак е дупло попален да завземе место у тимот(што за разлика ако игра у Реал, нема да биде исто) а на Венгер како да му течат лигите па им дава преголема шанса на некои. Точно е тоа дека ако има поголема конкуренција, повеќе ќе се заангажираат, али ја мислам дека у Арсеналов ќе се случи обратното и секој ќе си го фаќа патот. Премногу недокажани момци, еве го Дуду исто гори од желба да докаже дека може да ја надмаша повредата, Бентнер уверен дека ќе стане подобар од Ибрахимович, исто и Вела е тука. Башка онаа правата конкуренција што има зациментирано место у прв тим од Рвп и Аршавин, да не го спомињам Волкот ... али мислам дека ќе си ја врати формата и овој.

Незнам, ќе видиме, ал ко ќе размислам поубаво, мислам дека подобро ќе биде да се земе Саха или ете Ван Нистелрој.

Картер не ме разочарувај, ја мислев си једини на моја страна, ти ми збориш овдека ќе сме издржеле и со Бентнер ал бил повреден. Срам да ти е ;p

Малку се :) Ај ќе ги земеме и Жињак, Чамак, Џеко, Хунтелар, Саха и Бент, не за друго да имаме повеќе конкуренција да се докажуваат :)

Би го зел јас Саха у секој момент па да освоиме првенствово :)

Не се надевам дека ке играме повреди ,ама тоа е Арсенал,а и такви ни се играчите.РвП и Тео од кога се дојдени немат една сезона без некоја потешка повреда.
Значи од една страна сакате да земаме напаѓач,а од друга несакате затоа ке имаме голем број на напаѓачи и дека ке сакале да се докажуват па ке немало место да игра Бентнер.Кој ке биде подобар тој ке игра.:uvo::pos2:
Важно е Арсенал да победува.
:ARSENAL:

Ај доволно беше карање!
Еве една одлична новост.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-will-travel-to-stoke-in-the-fa-cup
Следно коло патуваме во Стоук. Можеби повторно на гостински терен а знаеме сите на домашен сме најопасни и најголгетерски расположени но тоа не е проблем :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom