Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Almunia
Sagna - Toure - Silvestre - Gibbs
Walcott - Fabregas - Song - Nasri
Adebayor - Robin van Persie
Еве го тимот претставен на www.goonertalk.com
Така да...очекувам со оваа постава...да ги ...победиме...ии секако...морален...пласман:smir:

Almunia
Sagna - Toure - Silvestre - Gibbs
Walcott - Fabregas - Song - Nasri
Adebayor - Robin van Persie
Еве го тимот претставен на www.goonertalk.com
Така да...очекувам со оваа постава...да ги ...победиме...ии секако...морален...пласман:smir:

Го очекувам и го посакувам токму овој состав....

Гледам убави работи, гледам позтивни изјави, гледам насмевки на Венгер и Цеск и другите играчи...Едноставно треба да се ужива...исто како на Сан Сиро лани и ке победиме....Како и да е...мора да се влези максимално респектирано и со една цел...пласман понатаму....

Гледам и огромен позитив кај нас...Но што и да се случи јас нема да можам да пишам додека се жешки работите....Ке чекам да се оладат...

Тука сите сме со една цел....и сите сме со еден заеднички сон....Сите навиваме и со душа и со срце за Арсенал и ке ги бодриме...и каков и да биде исходот од овој меч....

АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ.....

Одете на фанклуб на Јунјатед....па колку се уплашени....по по по...Тоа е добро....Толку од мене...се читаме....

Сака некој кладба за натпреварот во Среда?
Ако некој е заинтересиран нека ми пише на профилот, да не ја труеме темата.
Ако сака некој за утре нека каже :)

Иако нема да биде многу лесно Манчестер ќе биде во финалето во Рим,за жал Асенал нема добар тим како што годинава го има Манчестер Јунајтед,преостанува да гледаме :tv:.

Да уживаме во натпреварот подобриот нека победи...

Иако нема да биде многу лесно Манчестер ќе биде во финалето во Рим,за жал Асенал нема добар тим како што годинава го има Манчестер Јунајтед,преостанува да гледаме :tv:.

Арсенал има млад не искусен тим и затоа Манчестер ќе оди во финале!:smir:

Арсенал има млад не искусен тим и затоа Манчестер ќе оди во финале!:smir:
Добро, јасно е се:tapp::drk:Експерти, ке ми го кажете точниот резултат за вечер:pos2::kesa:
Вечер викам 2-0 шо викате а? Добро е и Ван Перси се враќа:vozbud::vozbud:

Абе било каква постава да извади венгер на теренот и формација,јас сакам да видам само едно,а тоа е да се борат до последната снага да се победи и да се отиде во финале(а ако не успеат во тоа барем дале се од себе),а не да играт како преплашени пи*** .Јас сум оптимис за овој натпревар и верувам дека ке можеме да ги изненадиме и победиме со доволна разлика колку што треба за финале.Толку од мене:salut:

Вечер би сакал вака да изгледа составот

______________Алмунија

__Сања_____Туре_____Џуру_____Ебуе

__Тео_____Цеск_____Сонг_____Насри

__________Аде________РвП

Вечерва ги газиме копилињата...100% сум сигурен дека ќе играме финале :vozbud:

Со среќа вечер, навивам за вас и јас, па се надевам ќе се видиме во финалето на 27 мај:helou:

Оптимист сум како и секогаш, па очекувам да одиме у финале. Моја прогноза 3-0.:)
ПоЗз!

Добро, јасно е се:tapp::drk:Експерти, ке ми го кажете точниот резултат за вечер:pos2::kesa:
Вечер викам 2-0 шо викате а? Добро е и Ван Перси се враќа:vozbud::vozbud:
Нема потреба експерту...ти веќе ни го кажа...:back:

Се надевам дека вечер ќе гледаме добар фудбал...

Ако не сте знаеле....

*Арсенал нема примено гол вкупно 514 минути на домашен терен во Лигата на шампионите.

*Јунајтед не примил гол на последните четири натпревари како гостин во нокаут-фаза во Лигата на шампионите. Последен кој му дал гол е Лион во сезоната 2007/08.

*Арсенал бил елиминиран на последните четири настапи во нокаут-фаза од европските купови откако на првиот меч како гостин имал негатива од 1:0.

*Од друга страна, Јунајтед изборил прогрес на сите пет дуели на кои по првиот меч на домашен терен имал каква било предност.

*Јунајтед се уште нема победа на новиот стадион на Арсенал. Последен пат го совладал овој тим на Хајбери на 1 февруари 2005 година со 4:2.

*Јунајтед никогаш порано не бил совладан од Арсенал во полуфинале. Тоа се однесува за англиските купови затоа што ова е нивен прв двомеч на европска сцена.

Иако и традицијата е против нас...таа е тука за да се руши...Сигурен сум дека ке успееме...

Можеби има негативни податоци историски...но најважен на кој се опираме вечер... е дека во 6те полуфиналиња Арсенал изборил 6 Финалиња....така да... одиме кон 7мото:helou:

Ај се надевам на добар фудбал и нека тепа подобриот..:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom