Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ок...нека си иде Адебајор за некои 35 милиончиња а за таа цена ќе купиме многу подобар играч....иако е супер Аде...не се рамни со сумата:pos2:
Само да не искочи ем да си отиде ем Венгер да не купи Шпиц место него:toe:
i koga ce go prodadat koj podobar spic ce go zemat????????? so dzemba ba da ne e pojjak so misle da go zema ? Adebayor e eden od najdobrite napadzaci samo sto vaa god go macea mali povredi i toa sto ne davase golovi no isto taka i fabregas ne igrase dolgo vreme pa nemase koj da mu asistira

Е колку појаки напаѓачи има од Адебајор.Само нека го продадат тие и тоа за добри пари па ќе видиш каква класа може да дојде во Арсенал.

Е колку појаки напаѓачи има од Адебајор.Само нека го продадат тие и тоа за добри пари па ќе видиш каква класа може да дојде во Арсенал.
кажи кој мислиш дека арсенал че го доведе ? Од премиер лигата од првата 4ка не казуј никој оти знаиш колку се можни трансверите помеѓу 4те гиганти?

Demba Ba! :vozbud: Јак избор за замена на Адебајор, дефинитивно.

Ќути дури таков некои селак ако земиме :tapp: незнам шо ќе правиме ќе дава по 2-3 гола во сезона и тоа во карлинг купот...АДЕ е најдобриот напаѓач во светот сакал ти вреѓајго,пцујго он е најдобар и тоа ќе го покаже вечер биди сигурен во тоа...:smir:

Среќно вечер, барем еден гол да дадат, нормално без да примат.

Ajde i od mene so sreka.. trust trust trust in Arsene.. mnoguuu veruvam.. i so Gospod napred 99.9 % ke pobedime 3-0 ;)

i koga ce go prodadat koj podobar spic ce go zemat????????? so dzemba ba da ne e pojjak so misle da go zema ? Adebayor e eden od najdobrite napadzaci samo sto vaa god go macea mali povredi i toa sto ne davase golovi no isto taka i fabregas ne igrase dolgo vreme pa nemase koj da mu asistira

Кај си видел дека јас сум кажал лошо за Адебајор? Значи баш мој пост зимаш и мене ме цитираш колку бил добар Аде а ја го бранам цела сезона.... незнам... ја само кажав дека за 35 милиони мислам не вреди....
хааах...35 милиони дечки ееј...за таа сума би го трејдувал Адее...да да дааа...:pipi:
Мора да се земе некој потоа со таа сума подобар... е таков некој...е...
Бензема, Виља,Ето... и слични случаеви....:smir:

Кај си видел дека јас сум кажал лошо за Адебајор? Значи баш мој пост зимаш и мене ме цитираш колку бил добар Аде а ја го бранам цела сезона.... незнам... ја само кажав дека за 35 милиони мислам не вреди....
хааах...35 милиони дечки ееј...за таа сума би го трејдувал Адее...да да дааа...:pipi:
Мора да се земе некој потоа со таа сума подобар... е таков некој...е...
Бензема, Виља,Ето... и слични случаеви....:smir:
shhhttt.. ne vikaj deka ne vredi 35 milioni.. ke ne cue Galiani.. pa nema da dava povise od 15.. :baeh:

Ајде денес сум за вас мора да покажете дека сте подобри од Манчестер,Еве според goal.com што велат во врска со формациите:

Арсенал:-----------------Алмуниа-------------------,

---Сања--------Џору--------К.Туре--------------Гибс

------Вокот----Диаби----Фабрегас-------------Насри

---------------Ван Перси-------Адебајор-----------

На Манчестер е :Ван Дер Сар,О'шеј,Видич,Фердинанд,Евра,Флечер,Андерсон,Керик,Роналдо,Бербатов и Руни

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Уште еден саат до почетокот. Се што очекувам е да гинат нашиве на теренот како да играат последен пат во животот, да дадат се од себе зошто толку е, нема друг натпревар за нас годинава со волкаво значење.
Ајде со среќа нека ни е и се читаме вечер да се радуваме се надевам:helou::helou::helou:

shhhttt.. ne vikaj deka ne vredi 35 milioni.. ke ne cue Galiani.. pa nema da dava povise od 15.. :baeh:

:pos2::pos2::pos2: Ќутаам....:nesum:
иии секако...најважниот меч оваа сезона...све зависи од овој натпревар...мора Аде да покаже дека знае да дава голои....како до сеа шо ги има 6 во Лигата на Шампионите...а исто и од РвП очекувам некое голче...и тако даље.... важно ми е да се пласираме па ако сака и Алмунија нека го дае голот хаха.... :)
така да...идеме...да ГИНЕМЕ:devil1::devil2:Со ѓаволска игра идеме да ги победиме Ѓаволите:pipi:

• 1 Manuel Almunia
  • 3 Bacary Sagna
  • 4 Cesc Fàbregas
  • 5 Kolo Touré
  • 8 Samir Nasri
  • 11 Robin van Persie
  • 14 Theo Walcott
  • 17 Alexandre Song
  • 20 Johan Djourou
  • 25 Emmanuel Adebayor
  • 40 Kieran Gibbs
Substitutes