- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Aрсенал -Манчестер 2:1.Мислам дека ќе биде.Лошо е што не даде гол на гости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е тоа се сложувам со постов , еден брз гол само ни треба и се ке си дојде на свое место...Имам добро предчуство за вечер, ќе ни треба само еден брз гол па потоа работите ќе си дојдат на свое место.
Со господ напред! Толку имам да кажам за денешнава утакмица.
пс.
Само напред Дрвојор!:tv:
Имам добро предчуство за вечер, ќе ни треба само еден брз гол па потоа работите ќе си дојдат на свое место.
Со господ напред! Толку имам да кажам за денешнава утакмица.
пс.
Само напред Дрвојор!:tv:
I ja se slozuvam so vas, so Gospod napred, mora da pomieme.Тоа е тоа се сложувам со постов , еден брз гол само ни треба и се ке си дојде на свое место...
СО ГОСПОД НАПРЕД АРСЕНАЛ ВЕЧЕР ТЕПА И ИДЕМЕ У ФИНАЛЕ
дечки силвестре ке ве предаде
дечки силвестре ке ве предаде
А малку ли е тоа што спаси чист гол?Па малку ли му беше асистенцијата за голот претходниот меч.... нема више да праи киксои...ќе игра цврсто... и сепак тој и Аде као изиграат ќе зависи највеќе и конечниот резултат...:smir:
Сепак верувам во Арсенал и дечките...и мора да се иде на победаа...и ништо друго...а со победа која не не носи во Финале...не сум задоволен...:helou:
А малку ли е тоа што спаси чист гол?
П.С Асистенцијата беше случајна!
Aрсенал -Манчестер 2:1.Мислам дека ќе биде.Лошо е што не даде гол на гости.
:tv:Абе ќе ги растурите 3-0 што се секирате.Ајде еднаш и Арсенал да го прекине проклетството.Не знам колку години немате видено титула со очи.Барем играјтего финалето во Рим.