Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Комплетен тим.... оцена 8.5 .... некои 8 некои 9 ххехехе.... бравоооооо...
немам зборови.... бендтнер... овие 2 меча ме воодушевува со неговата не вообичаена игра... браво... брааво.... немам лош збор ... :duel:
Како што викаше Венгер...по овој меч и мене ми доаѓа таква самодоверба... и идеме кон пласман во групи во ЛШ...3то место е нашееееее.... Челзи од нас губи... е уше од еден тим да изгуби...а Ман нека си мести ко вчета утакмици и со нас ќе имаат титула и ќе си зееме 3 поенчиња ...ајмооо:vozbud:

Deneska izigravme onolku kolku sto ni treba za da dojdeme do lesna pobeda ili malce potezok trening za natprevarot koi sleduva vo sreda so crvenite gazovi i pak ce kazam kako i site vie mnogu golem hendikep za nas ce bide neigranjeto na Andrej vo LS (mnogu lesno mu paga moralot na Andrejco)
konecno pogodi i kapitenot sega i na gazovite da mu zbrca 1-2 ce bide odlicno

da mu pokazeme vo sreda kako se igra fudbal na crvenite gazovi iako igrame vo sreda na kalnica prven ocekuvam pobeda i tamu

Ова беше нешто обично во споредба шо ке не чека во среда....така да ....од утре одиме со доза шпеклуации за дуелот со Јунајтед....Не го гледав цело прво полувреме бидејки гледав наизменично со Ф1....Така да, мислам дека добро се изигра во првото полувреме со оглед на резултатот и шансите....второто полувреме беше онака, повеке да не се трошат, и да се зачуваат за со Јунајтед....

Мислам дека само ние сме тимот кој можиме да го победиме Јунајтед кога најмалку се очекува....Викаат дека тие се фаворите, така да уште подобро....за нас...нека бидат фаворити...Еве ги коефициентите 2,10 3,10 3,30

Честитки за победата...
Како еден полесен тренинг пред дуелот од 1/2 финалето на Лигата на Шампиони.

Се на се добра утакмица , играчите не се оптеретуваа и победата си дојде сама по себе.Незнам што планира Венгер со Дуду денес не беше ни на клупата:nesvest:

п.с Го видовте ли Фергусон на трибината:pos2:

Што е со Едуардо???????? Зашто не игра а нели е спремен веќе повеќе натпревари по ред...да не е нешто неуреду...или да не имал некои рчки со Венгер.... не ми е јасно....
ама со Манчестер очекуем Шпиц дуо... Дуду -Аде
:helou:

Што е со Едуардо???????? Зашто не игра а нели е спремен веќе повеќе натпревари по ред...да не е нешто неуреду...или да не имал некои рчки со Венгер.... не ми е јасно....
ама со Манчестер очекуем Шпиц дуо... Дуду -Аде
:helou:

Не верувам дека ќе играме со 2 шпица во Манчестер со оглед на тоа што е прв натпревар, и најверојатно ќе ја играме 4-5-1 формацијата со Аде во шпицот

Честито победа рутински според мене полека но сигурно сте во добра форма за двомечот со Манчестер, ви посакувам среќа за да ги поминете:smir:

Честито победа рутински според мене полека но сигурно сте во добра форма за двомечот со Манчестер, ви посакувам среќа за да ги поминете:smir:

Cul te gospot pa da se sretneme vo finale vo LS :smir:

Ако ние победиме...мислам дека и Барса ќе победи...а ако Манчестер - Челзи.... незнам едноставно така ми излгедаат работите... хаха...ае да не бладам многу многу пред време... кој рано рани... цел ден му се спие
прво со среќа... и формацијата што ќе ја извади Венгер...да биде победоносната....1-2...0-1 доволно е... а можда и нерешено ама не 0-0 ...е исто така добар резултат:smir:

Младите одиграа 2-2 против Евреите во првенствена утакмица.

Губевме 2-0 од 21. минута,но затоа тука се Freeman i Afobe кој ги спасија со головите во 39 и 80 минута.

Но на табелата се знае е кој е прв,со 26 бода пред Кристал Палас.

Сака некој кладба за натпреварот во Среда?
Ако некој е заинтересиран нека ми пише на профилот, да не ја труеме темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom