Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2067761 напиша:
За тоа со анри нема коментар, ја очекуев да го продадемо над 50 милиона, а тоа на крај испаднаја смешни 16 милиона, ама пак тоа било и заминало и не може да се врати, но пак Аршавин знаеме дека игра доста добро ама и доста клубови се заинетесирани за неговите услуги, и на крајот ан краиштата би требало да биеме задоволни со тие 20 милиона, еден Хунтелар за 20 милиона замина од Ајакс а пак не Аршавин...:pipi: , но пак би било супер и да се намали цената ама пак како што реков треба да бидемо среќни и со тие 20милиони и не се многу за нашиот клуб...:smir:
Е тој „еден Хунтелар“ е во златна кариера и во најубавите години. Кога се гради самиот себе како звезда. Аршавин тронеше во Русија, и после Европсково скоро сите дознавме кој е и што е, до пред тоа не ни го знаевме. + има 27 години, и после ти ке ми речеш не бил скап? и сме требале да бидеме задоволни со таа сума? море море...

olitea, венгер е клучот :) Точно дека Венгер не ги дава парите,али тој донесува одлуки.
Иначе,очигледно е за кризата се примеќа. Акции паѓаат,а и мн миннуси се покажа кај неколку екипи како Челси,Валеннсија...а за тоа се сложувам дека Венгер ке ја намали цената :)

zoki eve kaj e klucot

The Daily Mail reports that Arsenal manager Arsene Wenger is on a collision course with his higher-ups over the modest transfer budget he has been given this winter.
The Frenchman is eager to sign Andrei Arshavin, but Zenit St Petersburg are demanding in excess of €20 million for their star forward - a figure the Gunners have thus far been unable to match.
The North London club have always maintained that they will back Wenger to the hilt in the transfer market, although that claim has rarely been tested due to the gaffer's low-budget, youth-oriented approach.
But now that the ex-Monaco boss has set his sights on a big-money target, the Emirates board are unwilling to free up the funds required to seal the deal.
This is is not the first report of friction between Wenger and his bosses to emerge this season. Indeed, it is has been whispered that the 59-year-old could break his contract with Arsenal to join Real Madrid next summer.
That remains the remotest of remote possibilities, but if the Gunners fail to secure Champions League qualification this term - they currently sit fifth in the Premier League table - their long-serving manager could consider his options.

[zEUs];2067761 напиша:
За тоа со анри нема коментар, ја очекуев да го продадемо над 50 милиона, а тоа на крај испаднаја смешни 16 милиона, ама пак тоа било и заминало и не може да се врати, но пак Аршавин знаеме дека игра доста добро ама и доста клубови се заинетесирани за неговите услуги, и на крајот ан краиштата би требало да биеме задоволни со тие 20 милиона, еден Хунтелар за 20 милиона замина од Ајакс а пак не Аршавин...:pipi: , но пак би било супер и да се намали цената ама пак како што реков треба да бидемо среќни и со тие 20милиони и не се многу за нашиот клуб...:smir:

mozda letoska vredese tolku no sega so ogled deka ne moze da igra LS mora da mu ja namalat cenata

Pa i toa so vikas eden nikakov Huntelar 20 milioni.Vo takov slucaj za Arsavin tia pari se nisto :smir:
Очигледно ти не ги разбираш работите како што се, и само тресеш зелени, а не нешто да размислиш па да пишеш.
Хунтелар е во златен момент да стане голема звезда. Неговиот талент е неоспорлив, и вреди за таа сума која ја плати Реал. Ипак е тоа Реал, нема кај нив толку размислувања за пари.
Аршавин, кој ти ни јас ни никој друг од форумов не го знаевме, ни каков талент, ни како градел кариера, и дури ова лето дознавме кој е и што е.
Сакаш да ми кажеш за фудбалер кој нема играно во појаките лиги вреди 20 милиона? и тоа било малце? или ништо? требало повеќе? па оди убијсе...
Да беше се така едноставно како тебе веќе ке беше трансферот готов.
Павлиниченко и тој се покажа исто добро како и Аршавин на европско па кога отиде во Тотенхем, незнаеше кај му е главата. Самиот викаше дека дуелите се многу тешки и дека мн мн поразлично и мн мн потешко темпо на игра во англија.
И ете сега го рачунаат како FLOP!
Не сакам да кажам дека сега Аршавин ако дојде ке биде исто, не викам тоа, тоа си е знак прашалник. Ризик е тоа, а 20 милиона на ризик да ги даеш + да не ти игра во ЛШ и да има 27 години? Па не би рекол... подобро да се фокусира на она ВИСТИНСКОТО што ни треба во моментов ДМ.

Ама не можемо да барамо да се намали цената, ја сеа како економист ќе ви кажем...:pos: , ако се зголемуе побарувачката како што е во овај случај кај Аршавин тогаш ќе се зголеми и цената...:toe: , Можда е релативно многу ама нема туе што да се прае, многу му се зголеми цената на Европското и зенит ќе прае секакви напори да го продаде за поголеми паре...:toe:

Очигледно ти не ги разбираш работите како што се, и само тресеш зелени, а не нешто да размислиш па да пишеш.
Хунтелар е во златен момент да стане голема звезда. Неговиот талент е неоспорлив, и вреди за таа сума која ја плати Реал. Ипак е тоа Реал, нема кај нив толку размислувања за пари.
Аршавин, кој ти ни јас ни никој друг од форумов не го знаевме, ни каков талент, ни како градел кариера, и дури ова лето дознавме кој е и што е.
Сакаш да ми кажеш за фудбалер кој нема играно во појаките лиги вреди 20 милиона? и тоа било малце? или ништо? требало повеќе? па оди убијсе...
Да беше се така едноставно како тебе веќе ке беше трансферот готов.
Павлиниченко и тој се покажа исто добро како и Аршавин на европско па кога отиде во Тотенхем, незнаеше кај му е главата. Самиот викаше дека дуелите се многу тешки и дека мн мн поразлично и мн мн потешко темпо на игра во англија.
И ете сега го рачунаат како FLOP!
Не сакам да кажам дека сега Аршавин ако дојде ке биде исто, не викам тоа, тоа си е знак прашалник. Ризик е тоа, а 20 милиона на ризик да ги даеш + да не ти игра во ЛШ и да има 27 години? Па не би рекол... подобро да се фокусира на она ВИСТИНСКОТО што ни треба во моментов ДМ.

Zoki on nema da igra samo ovaa sezona vo L.S a mislam deka nema ni da go zemime na edna polusezona pa da ne igra a i neli ni se potrebni igraci za vo ligata oti mozno e i da ne fanime L.S narednata godina so ovie igraci sto gi imama sega na raspolaganje A.W ili samo za L.S treba da gledame.A toa so e 27 god. pa redno e da zemime i nekoi poiskusen igrac a ne samo decinja
A da i vo koja forma e Huntelar be koga do pred edna nedela bese povreden neznam kolku ne igrase ama Huntelar so Arsavin nemozes da gi sporeduis za Arsavin zainteresirani se site golemi klubovi dodeka za Huntelar samo Real bese zainteresiran :smir:

Pa i toa so vikas eden nikakov Huntelar 20 milioni.Vo takov slucaj za Arsavin tia pari se nisto :smir:

:nesum:браат какоф никакоф Хунтелаар бее ...?
ти знаеш ли што значи Хунтелаар за Холанѓанскана државна репрезентација.. Најдобар стрелец у Ајакс у последни 2 3 години на натпревар по 2 гола минимум дааше ... и сеа е една од најдобрите инвестиции за Реал у моментоф и дека е ко што вика Зоки у одлични години да се оформи иако е веќе оформен како врвен голгетер и да не навлагам понатаму ...
Аршавин колку сакате бунете се вреди човекот и Венгер ќе успее да му симне 3 4 милиони зашто многу пари се тоа за него само ради годините а играч освен одбранбен и Бергкамп после 30 не останал кај нас во тим така да за 3 години 20 милиони .. хмм треба Да се Исере од даање голови хаха
за некој ден ќе прочитаме за 15 милиони Аршавин во Арсенал :helou:

ти знаеш ли што значи Хунтелаар за Холанѓанскана државна репрезентација.. Најдобар стрелец у Ајакс у последни 2 3 години на натпревар по 2 гола минимум дааше ... и сеа е една од најдобрите инвестиции за Реал у моментоф и дека е ко што вика Зоки у одлични години да се оформи иако е веќе оформен како врвен голгетер и да не навлагам понатаму ...
Аршавин колку сакате бунете се вреди човекот и Венгер ќе успее да му симне 3 4 милиони зашто многу пари се тоа за него само ради годините а играч освен одбранбен и Бергкамп после 30 не останал кај нас во тим така да за 3 години 20 милиони .. хмм треба Да се Исере од даање голови хаха
за некој ден ќе прочитаме за 15 милиони Аршавин во Арсенал :helou:
А јебеш га..

Zoki on nema da igra samo ovaa sezona vo L.S a mislam deka nema ni da go zemime na edna polusezona pa da ne igra a i neli ni se potrebni igraci za vo ligata oti mozno e i da ne fanime L.S narednata godina so ovie igraci sto gi imama sega na raspolaganje A.W ili samo za L.S treba da gledame.A toa so e 27 god. pa redno e da zemime i nekoi poiskusen igrac a ne samo decinja
A da i vo koja forma e Huntelar be koga do pred edna nedela bese povreden neznam kolku ne igrase ama Huntelar so Arsavin nemozes da gi sporeduis za Arsavin zainteresirani se site golemi klubovi dodeka za Huntelar samo Real bese zainteresiran :smir:
За него нема премногу чекање друже :) он нема да игра само оваа, и следната ете ти 28 години :)
Јас не викам дека не сакам да дојде. Али нема да ја смени драстично ситуацијата, и дека тој ако дојде ке идеме лига шампиони нема врска. Тоа што му фали вистинското на арсенал е ДМ, пак ке кажам. Не ни фали лево крило или напагач, али ипак ако дојде Аршавин може да го искомбинира со Насри да го стаи како Плејмејкер додека Цеск е повреден, а Аршавин да иде лево крило.
А за Хунтерал за те потсетам и да ти кажам дека многу грешиш. Три години се тепаат за играчот, најјаките екипи во европа вклучувајки не и нас. И ние бевме заинтересирани :)

ти знаеш ли што значи Хунтелаар за Холанѓанскана државна репрезентација.. Најдобар стрелец у Ајакс у последни 2 3 години на натпревар по 2 гола минимум дааше ... и сеа е една од најдобрите инвестиции за Реал у моментоф и дека е ко што вика Зоки у одлични години да се оформи иако е веќе оформен како врвен голгетер и да не навлагам понатаму .

Huntelar neznam ama zamene ne vrede tia ne mi se svigat takvi igraci cekaci da gi narecam site da igrat zatebe i od tia golovi so gi davase polovina bea od penal ili na prazen gol i posle najdobar strelec

Huntelar neznam ama zamene ne vrede tia ne mi se svigat takvi igraci cekaci da gi narecam site da igrat zatebe i od tia golovi so gi davase polovina bea od penal ili na prazen gol i posle najdobar strelec
За да те стаат да шутираш пенали треба да си јак пред се добар изведувач. За да испаѓаш сам на празен гол, треба да знаеш како да излезеш.

За да те стаат да шутираш пенали треба да си јак пред се добар изведувач. За да испаѓаш сам на празен гол, треба да знаеш како да излезеш.

respect za ova brat :)
e tose ova e edinoto objasnuvanje ... tolku e :helou:

Jak na fizicki plan ili tehnicki.A za da ispadnes sam na prazen gol i ne e nekoa logika toa i malo dete go znae da go pretvore vo gol

[zEUs];2067885 напиша:
Ама не можемо да барамо да се намали цената, ја сеа како економист ќе ви кажем...:pos: , ако се зголемуе побарувачката како што е во овај случај кај Аршавин тогаш ќе се зголеми и цената...:toe: , Можда е релативно многу ама нема туе што да се прае, многу му се зголеми цената на Европското и зенит ќе прае секакви напори да го продаде за поголеми паре...:toe:

Цената мора да падне,не реално е толку пари да се дадат во случајов, а за другите заинтересирани екипи ако го сакаат за 20 тогаш нека го земаат да ги видам,ама сите засега молчат никој нема официјална понуда,случајно Тотенхем да не даде толку пари,ај не лупајте ви се молам.......
Со сета почит до економистите,но во овој случај работата ќе биде обратнопропорционална,колку поголема ќе биде побарувачката толку помалку пари ќе земаат за него.....
Со сигурност дека цената паѓа или во спротивно нема да го видиме кај нас...........

Jak na fizicki plan ili tehnicki.A za da ispadnes sam na prazen gol i ne e nekoa logika toa i malo dete go znae da go pretvore vo gol
Па чим пола голови му биле така, на кој начин стасал да му испаѓаат празни головите? :)

Па чим пола голови му биле така, на кој начин стасал да му испаѓаат празни головите? :)

Pa rekov koga igra ostanatiot del od timot samo za tebe lesno e ti gi mestat topkite na prazen gol ti samo da ja cepnes

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom