Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa rekov koga igra ostanatiot del od timot samo za tebe lesno e ti gi mestat topkite na prazen gol ti samo da ja cepnes
Епа затоа се 11 души. Секој си го дава својот придонес, а дека играат само за еден нее точно. Али ај нема везе. Погледни на ЈуТуб некој голчиња па збори, пошо очигледно не си го глеал :)

Не треба да ги оспоруемо квалитетите на Аршавин, класа игра, а и мислим дека брзо ќе се привикне на нашата игра (тимска, со многу пасови, супер за око...:pipi:), знае да намести гол а исто така има и чуство за гол...поЗ...

[zEUs];2068099 напиша:
Не треба да ги оспоруемо квалитетите на Аршавин, класа игра, а и мислим дека брзо ќе се привикне на нашата игра (тимска, со многу пасови, супер за око...:pipi:), знае да намести гол а исто така има и чуство за гол...поЗ...
А кој ги оспорува? :tapp:

[zEUs];2068113 напиша:
Никој...:toe: , викам дека не требамо а не дека некој ги оспоруе, ти секоаш погрешно ме разбираш...:pipi:
LOLS важи фала што ни кажа нема да му ги оспоруваме квалитетите. :poss::poss:

Предупредување за во иднина. :)

Поздрав до ганерите, не сум ве посетил од дамна.. :wink:
Ооооо :) Велком бек.

Gunners back for Arshavin (ANDREI ARSHAVIN is on standby for a £12million move to Arsenal)

Agent Dennis Lachter said: “Maybe somebody will call me tomorrow to say there is an agreement.

“Whenever that is concluded I will come over to represent my client.”

General director Maxim Mitrofanov revealed: “It’s very difficult to discuss the Arshavin value. We want to get an adequate payment. It will depend upon the particular offer from the particular club. We also need to see what player will be coming to us to replace Andrei.

Накратко:заради финанскита криза во последно време,Зенит одлучул да ја намали цената за Аршавин.Се тоа потсеќа на тоа што беше со Насри,да се надеваме дека ќе биде со идентичен исход.

Dobro ajde so sakate da slusnite Huntelar e zver toa li .on e najdobriot napagac vo svetot 100 pati e poaren od ADE ma koi e tia ADE ama nemoze nikoj so nego naj jak e zveretana nevidena e

тоа го чекавмеее ....
така треба ајде уште да си потпише да нема проблеми со платата и супер ќе биде ...
за некој ден осеќам ќе иамее ноф играч во тимооф :zlo:

Па да,и јас мислам дека ќе ја намали цената,па зарем не е многу 20,мислам дека не би требало повеќе од 15-16 да се даде за него,а???

Нели бев во право.......???

Ajde belki ke dojde Arshavin,ke gi tepame kako sto sakame posle

Добре дојде во фан клубов....

тоа го чекавмеее ....
така треба ајде уште да си потпише да нема проблеми со платата и супер ќе биде ...
за некој ден осеќам ќе иамее ноф играч во тимооф :zlo:

Abe ni da ja dogovorime ostetata pa posle za platata lesna e A.W znae kako treba.Ajde utre da go vidime vo nasiot dres na sajtot na ARSENAL:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom