Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
арсеналмартин24, линкот беше од тој ти што кажа, но го имаше насекаде. Можеш слободно да отвориш Арсенал-Маниа.

tose_cesc, Венгер чека за да пуштат цена. Секогаш праел такви тактички работи,и при крај на месецот ке го земат за 12/13 милиони. :)

арсеналмартин24, линкот беше од тој ти што кажа, но го имаше насекаде. Можеш слободно да отвориш Арсенал-Маниа.

tose_cesc, Венгер чека за да пуштат цена. Секогаш праел такви тактички работи,и при крај на месецот ке го земат за 12/13 милиони. :)
Добро де, се разбравме. :smir:

Инаку мое мислење е дека Венгер ќе чека до последниот ден од трансфер прозорецот за да купи некого (а тоа нема да биде Аршавин, освен ако Зенит спушти цена под 10 милиони, пошто сите знаеме дека е кризно време, а Венгер сигурно нема да даде за некој фудбалер над 13 милиони).

Henderson signs professional terms with Club
Conor Henderson... midfielder joined Arsenal when he was eight years old

http://www.arsenal.com/news/news-archive/henderson-signs-professional-terms-with-club

Конор Хендерсон среден играч на Арсенал кој игра за нашиот тим од 8 годишна возраст и има играно и за Англија и за Ирска во младите репрезентации поради тоа што има двојдо државјанство ... Потпиша договор професионален со Арсенал на 17 годишна возраст пред неколку дена :helou:

Еве најдов еден интересен текст кој ја објаснува политиката на клубот,текстот е малку голем и бара добро познавање на англискиот јазик но сепак ке ви се исплати времето кое што ќе го потрошите

Арсенал и неговата политика

едит:имам и други вакви текстови само треба да ги најдам

Dobro e pocnaa pa da se podgrevaat pak spekulacite za Arsavin za premin vo najdobriot tim ARSENAL.I neznam so tolku mu e interesno na A.W da se cenka abe ajde daj mu 20 milioni i svrsen cin

па ко што приметиф Венгер у сите овие изјави само дека ќе проба да симне цена хаха и дека е блиску до ангажман али доброто е што од Русија чим се кажува дека си оди Аршавин значи очигледно Венгер ќе објави дека е земен играчот исто како што праеше со Насри шпекулациии шпекулациии и коа малку стивнаа
стигна кај нас Насри :wink:
па многу набрзо се надевам ќе можеме да отвориме Арсенал.ком и да видиме
Arshavin signed for Arsenal 5 years long contract :pipi:

Au nemozam da cekam taka aj utre da go vidime Arsavin vo nasiot dres da se poraduvame i ni malce na nekoi transver na nekoi dokazan igrac vece a ne samo na decinja koi doprva ce treba da se dokazuvaat

Dobro e pocnaa pa da se podgrevaat pak spekulacite za Arsavin za premin vo najdobriot tim ARSENAL.I neznam so tolku mu e interesno na A.W da se cenka abe ajde daj mu 20 milioni i svrsen cin
Нее све така како што ти мислиш :)

па ко што приметиф Венгер у сите овие изјави само дека ќе проба да симне цена хаха и дека е блиску до ангажман али доброто е што од Русија чим се кажува дека си оди Аршавин значи очигледно Венгер ќе објави дека е земен играчот исто како што праеше со Насри шпекулациии шпекулациии и коа малку стивнаа
стигна кај нас Насри :wink:
па многу набрзо се надевам ќе можеме да отвориме Арсенал.ком и да видиме
Arshavin signed for Arsenal 5 years long contract :pipi:
Па чим Скај објасви,веќе и сум повеќе од сигурен дека Аршавин доаѓа. :) Е сега прашање е колку ке чекаме .. :)

videte vaka ...
ja sum isto taka 80% siguren doagja ali problemot e toa
show me the money :D
eee tuka se 20te % na Wenger -,-
moze li da ni unisti sve po koznae koj pat ... kje vidime :pipi:
licno mnoogu se nadevam deka kje uspeat da izvlecat parite od Wenger i da go zememe Arsha :)

videte vaka ...
ja sum isto taka 80% siguren doagja ali problemot e toa
show me the money :D
eee tuka se 20te % na Wenger -,-
moze li da ni unisti sve po koznae koj pat ... kje vidime :pipi:
licno mnoogu se nadevam deka kje uspeat da izvlecat parite od Wenger i da go zememe Arsha :)

abe wenger ne gi dava parite tuku bordot na direktori i kaj niv lezi klucot a ne kaj wenger
a i licno mislam deka 20 mil. se mnogu za arsavin
prvo moze uste najmnogu 2-3 sezoni da gi igra vo dobra forma
vtoro ovaa sezona mislam deka ne moze da igra vo LS
treto svetska ekonomska kriza
eve ti tri pricini poradi koi mislam deka wenger saka na sekoj nacin da ja namali cenata
a i od izjavata na agentot na arsavin mozes da procitas deka "upravata na zenit zivee vo svet na sonista" sto znaci i spored nego cenata e mnogu visoka
taka da da ostavime na wenger da si ja zavrsi rabotata
i normalno bordot da otpusti malku remenot

abe wenger ne gi dava parite tuku bordot na direktori i kaj niv lezi klucot a ne kaj wenger
a i licno mislam deka 20 mil. se mnogu za arsavin
prvo moze uste najmnogu 2-3 sezoni da gi igra vo dobra forma
vtoro ovaa sezona mislam deka ne moze da igra vo LS
treto svetska ekonomska kriza
eve ti tri pricini poradi koi mislam deka wenger saka na sekoj nacin da ja namali cenata
a i od izjavata na agentot na arsavin mozes da procitas deka "upravata na zenit zivee vo svet na sonista" sto znaci i spored nego cenata e mnogu visoka
taka da da ostavime na wenger da si ja zavrsi rabotata
i normalno bordot da otpusti malku remenot

Pa da bi se slozil i ja so tebe toa svarno se mnogu pari za igrac koi ima vece 27 god. ama koga ni se potrebni igraci od negova klasa mozebi i ne se toa mnogu pari

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom