Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2052468 напиша:
Па да најдобар, Фабијански е најдобар... :) , ја да сум бил на местото од Венгер би бил прв голман Фабијански, ама проблемот е што не сум...:tapp:
Важи бе, нема проблем :devil3:

Tnx

Инаку, повторно се покажа дека кога го нема Цеск, Насри ја презема целата одговорност во тимот во секој поглед, одлична прегледност и организација во играта...
За кратко време колку што настапи Вела се покажа солидно заедно со Вилшер...
Токму така, Насри ја превзема неговата улога и ја врши одлично (одличен пас кон Ван Перси за третиот гол).
Вела покажа лекции по криење на топката, а Гибс некако киксира во одбраната. Тоа го прави и кога игра за резервите, но инзвонредно напаѓа и постигнува голови. Подобро ќе биде да игра на позиција лево крило затоа што е офанзивен фудбалер. Се надевам дека ќе ме демантира во иднина и ќе се научи да затвора фудбалер (не затвори за првиот гол).

Силвестер се повреди :nerv:
Arsenal's injury problems were further compounded when Mikael Silvestre limped off with an injury 10 minutes before the break, with substitute Kieron Gibbs slotting in at left-back.

Да се потсетиме на цела 2008 :)

Добро ни тргна и 2009 така нека продолжи..

Инаку, хајлајц ке има за едно 15 минути сега за сега има само First Half.

ajde i od mene cestitki
ne bev vo moznost da gleadam natprevarot ako mozete da stavite hajlajts da vidam
RvP gleam igral hmm ova nesto svatil Wenger use ovaa titula ni ostanala :)

a sto ke pravi manchester so inter 100 % pagaat

Ајде и од мене едно топло добредојде, и не се сеќирај за фагчестер што сакат нека прават.

Иначе Силвестер се повредил и ќе паузира 3 недели

Arsene Wenger potvrdio je da bi Mikael Silvestre mogao izbivati s terena i do tri tjedna.

31-godišnjak je započeo utakmicu protiv Plymoutha, ali je nakon pola sata igre napustio teren zbog ozljede bedrenog mišića, pridruživši se tako još dvojici braniča, Kolo Toureu i Gael Clichyju, na listi ozljeđenih igrača.

Govoreći na konferenciji za novinare poslije odigrane utakmice, Wenger je razjasnio braničev problem i potom otkrio kakvo je stanje s ostalim braničima koje muče ozljede.

"Silvestre ima problema s bedrenim mišićem. Nedostajat će nam tri tjedna, 21 dan," rekao je Wenger.

"Moram još vidjeti, ali s trenutnim ozljedama posvuda smo pomalo kratki. Nadam se da Kolo neće dugo izbivati."

"Na lijevoj smo strani malo kratki, ali Gael Clichy bi trebao biti spreman za sljedeći tjedan."

Nema so da se nadevame i ovoj preoden rok ce ostaneme so prazni race taka mi izgleda mene voa kako so e trgnato edna den ima pari druga den nema da troseme ce gi solime,toa ti e imam a ne davam :toe:

Nema so da se nadevame i ovoj preoden rok ce ostaneme so prazni race taka mi izgleda mene voa kako so e trgnato edna den ima pari druga den nema da troseme ce gi solime,toa ti e imam a ne davam :toe:

Добредојде во фан клубов...:smir:
- И најсигурно е тоа што викаш дека неам ништо да земемо, ама да бидемо малце оптимисти и да се надевамо дека ќе дојде Аршавин и било кој играч што знае да игра на позицијата ДМ...:toe:

[zEUs];2053878 напиша:
Добредојде во фан клубов...:smir:
- И најсигурно е тоа што викаш дека неам ништо да земемо, ама да бидемо малце оптимисти и да се надевамо дека ќе дојде Аршавин и било кој играч што знае да игра на позицијата ДМ...:toe:

Добредојде во Фан Клубот и само така нека продолжи да се полни со верни навивачи.

И сега на ред е Болтон да го смелиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom