- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Линк? Претходниот не работи. :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има на предходниот на СопКаст го имам програмот али не ми се гледа. Нема да го гледам мечов.Линк? Претходниот не работи. :kesa:
А јас реков „ДРУГО Е ТОА ШТО ТИ ЛИЧНО МИСЛИШ“ Анри играл феноменално, направил од Арсенал светски клуб, а ти преостанува да не го сакаш САМО КАКО ОСОБА! Значи како личност, а да не ти се свиѓа тоа што праеше партали по терените, и цела Англија се плашеше од него, тогаш си стварно некој посебен!
Друго е Сонг, за сонг сите јадеме гомна ама и со право! Никој не ја бендисува неговата игра, пошто стравно е камен..
А то што го збориш за Анри дека кога си отишол Арсенал подобро играл, нема врска, да останеше Анри ке беше уште појако и мн мн подобро од колку со Адебајор. Тогаш се уиграа и со Хлеб а и на повидок беше новиот првотимец Фламини ..
Само едно ке ти кажам, незнаеш да ги разликуваш работите.
Линкот не работи, нема од кај да се гледаГледа ли некој? Како игра Арсенал?
Добро е работи...фалаПробај тука ...
Господ нека ти е на помош. :pop::pop::pop:[zEUs];2052035 напиша:Ја само кажав тоа со Анри како пример дека свите имамо различни мислења, скоро свите сакате да остане Галас а ја пак не, скоро свите го сакаја Анри ја не, не дека ми фали нешто ама ја имам други гледишта, сакам да гледам ја убав фудбал за око, тимски како што сите ќе ја допрат топката а не кога беше Арни само преку него се играше...![]()
ftopic:
(требаше да ти кажем пример со Коби Брајант, ја у НБА сум за Л.А Лејкер ама не го сакам Коби зш ич не игра тимски и све сам ги завршуе акциете, е истото е и со Анри...)
Фала...:smir:
Нака ми е на помош...:smir:Господ нека ти е на помош. :pop::pop::pop:
6 души во одбрана се. Типично за таква екипа, повеќе треба да се фрли на напад и второ сеа да играме 4-3-3 вака тешко, играат бункер и на контри.на плимут само еден гол да му се даде и после лесно ке биде заврши прво полувреме 0-0 имавме неколку шанси посебно во финишот ама не успеавме да дадеме гол..мислев ке се подобри бентнер али...:kesa::kesa: