Важи бе, нема проблем :devil3:[zEUs];2052468 напиша:Па да најдобар, Фабијански е најдобар..., ја да сум бил на местото од Венгер би бил прв голман Фабијански, ама проблемот е што не сум...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важи бе, нема проблем :devil3:[zEUs];2052468 напиша:Па да најдобар, Фабијански е најдобар..., ја да сум бил на местото од Венгер би бил прв голман Фабијански, ама проблемот е што не сум...
![]()
Токму така, Насри ја превзема неговата улога и ја врши одлично (одличен пас кон Ван Перси за третиот гол).Tnx
Инаку, повторно се покажа дека кога го нема Цеск, Насри ја презема целата одговорност во тимот во секој поглед, одлична прегледност и организација во играта...
За кратко време колку што настапи Вела се покажа солидно заедно со Вилшер...
a sto ke pravi manchester so inter 100 % pagaat
Nema so da se nadevame i ovoj preoden rok ce ostaneme so prazni race taka mi izgleda mene voa kako so e trgnato edna den ima pari druga den nema da troseme ce gi solime,toa ti e imam a ne davam![]()
[zEUs];2053878 напиша:Добредојде во фан клубов...:smir:
- И најсигурно е тоа што викаш дека неам ништо да земемо, ама да бидемо малце оптимисти и да се надевамо дека ќе дојде Аршавин и било кој играч што знае да игра на позицијата ДМ...![]()