Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa samo toa ni preostanuva da se nadevame deka ce dojde Arsavin

A za Bolton nema so da se zamarame moze da gi pisime uste sega 3 poeni

Абе ние до сега знаеш колку имаме пишано 3 поени ехеее,па на крајта само корпи јадеме:kesa:

Nema so da se nadevame i ovoj preoden rok ce ostaneme so prazni race taka mi izgleda mene voa kako so e trgnato edna den ima pari druga den nema da troseme ce gi solime,toa ti e imam a ne davam :toe:
Еден зимаме МИНИМУМ, слушајмиго зборот :)
Иначе, добродојде во фан клубов :)

ко што гледам одлично сме изиграле протиф горнолигашиве хаха
ај барем исто вака да се игра и против наш ранг што ни се овие ќе биде добро :)
а мора барем еден да дојде многу е приметливо дека ни фалат играчи :helou:
и добродојдофте за двајцата нови фанови :salut:

Da bidime optimisti deka ce dojde nekoi ama teska rabota.A inaku navistina mnogu e primetlivo deka ni falat novi igraci.Ne mora povece dovolno e samo Arsavin da dojde so Nasri bi bile odlicen tandem a da ne zboruvame koga ce se vrate I kapitenot CESC.:wink:

Da bidime optimisti deka ce dojde nekoi ama teska rabota.A inaku navistina mnogu e primetlivo deka ni falat novi igraci.Ne mora povece dovolno e samo Arsavin da dojde so Nasri bi bile odlicen tandem a da ne zboruvame koga ce se vrate I kapitenot CESC.:wink:
Оптимисти? Од каде па сега оптимисти..... шо излезе за толку да не верувате? Венгер си кажа дека ке бидеме информирани ако се случи нешто такво, не значи дека нема да земе.
А за Насри, најдобро ке биде како Плејмекер супер игра, тоа покажа и денеска. Таман и ке се ослободи место на лево крило ако дојде Аршавин.

Венгер: Судете ми во иднина
- Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер верува дека неговата работа со клубот можеби нема да биде ценета уште најмалку една декада...
“Овој тим заедно станува се посилен и посилен.”

Оптимисти? Од каде па сега оптимисти..... шо излезе за толку да не верувате? Венгер си кажа дека ке бидеме информирани ако се случи нешто такво, не значи дека нема да земе.
А за Насри, најдобро ке биде како Плејмекер супер игра, тоа покажа и денеска. Таман и ке се ослободи место на лево крило ако дојде Аршавин.
Насри го има сенсот за таа улога. Против Ливерпул од пола терен инзвонредно му асистираше на Ван Перси. На последните два натпревари Венгер го тестира на таа позиција и ме изнеднадува неговата ориентација во просторот и соработката со останатите фудбалери. Сепак ќе остне празна позицијата лево крило и мора да се потполни, како и толку посакуваниот фудбалер на ДМ позицијата. Лани таму ги имавме Метју и Жилберто сега само Сонг кој нема стаминиа а и самиот Венгер изјави дека тој подобро се снаоѓа во последниот ред од одбраната. Денилсон е АМ, неможе тој да уништува противничка игра, тој ја креира.

Значи сепак за да останеме во борба за трофеј ни требаат најмалку двајца фудбалери ДМ и лево крило. Без тие тешко дека ќе престане постот и оваа сезона. :helou:

[zEUs];2054921 напиша:
Венгер: Судете ми во иднина
- Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер верува дека неговата работа со клубот можеби нема да биде ценета уште најмалку една декада...
“Овој тим заедно станува се посилен и посилен.”

што во иднина а сеа може слободно да јадеме бедои па за 20 години ќе зееме титула јеееааа
нек зима играчи или нек си иде :nesum:

што во иднина а сеа може слободно да јадеме бедои па за 20 години ќе зееме титула јеееааа
нек зима играчи или нек си иде :nesum:

Точно е дека секоја година сме посилни и посилни и знаеме дека за неколку години ќе бидеме најдобри и ќе освојуваме тутули, ама пак што до тогаш, ќе седимо уште со празни раце ...:jaj:
- Супер тренер е Венгер еден од најдоврите и доста добри ги позанва играчиве и затоа не треба да си иде, а апк ако дојде друг ќе треба време да се навикне и не ми се веруе дека ќе биде толку доабр колку Венгер...:toe:

не викам дека не е добар
напротив можда и најдобаар е
ама само гледа за во иднина а ете тоа го напраи он веќе со Фламини , Хлеб и тн али не напуштија и ајде се отпоново
неможе така мора за сега да се гледа :wink:

не викам дека не е добар
напротив можда и најдобаар е
ама само гледа за во иднина а ете тоа го напраи он веќе со Фламини , Хлеб и тн али не напуштија и ајде се отпоново
неможе така мора за сега да се гледа :wink:

Таков си е човекот не се мањава, што зацртал тоа и прае и тежок е за мењаваше, што ми е една од лошите особини, никат не остапуе од неговото...:jaj:

Ме интересира дали сега за сега најмлад играч што постигнал гол во лш е Арон Рамзи.

Пред се..добро добро дојдовте во фан клубот за два нови членови и се надевам дека ке се множиме...и мене не ми се верува дека ке дојди некој, али ај....A дека некој се расправа за тоа кој е подобар голман...Ви се молам, за тоа уште нема потреба да се коментира....НИе го имавме Симан со кога бевме најдобр ии освојувавме титули.поззззз

Ме интересира дали сега за сега најмлад играч што постигнал гол во лш е Арон Рамзи.

Да, мислам...91 %

Cardiff City v Arsenal...Eve gi i drugite

Liverpool v Everton
Southampton/Manchester United v Tottenham Hotspur
Hull City/Newcastle United v Millwall/Crewe Alexandra
Sunderland v Blyth Spartans/Blackburn Rovers
Hartlepool v West Ham United
Leyton Orient/Sheffield United v Charlton Athletic/Norwich City
Cardiff City v Arsenal
Portsmouth/Bristol City v Histon/Swansea City
Chelsea/Southend v Ipswich Town
Cheltenham Town/Doncaster Rovers v Aston Villa
West Bromwich Albion/Peterborough United v Queens Park Rangers/Burnley
Torquay United v Coventry City
Kettering Town v Fulham
Watford v Leicester City/Crystal Palace
Derby County v Nottingham Forest
Birmingham City/Wolverhampton Wanderers v Middlesbrough

Cardiff City v Arsenal...Eve gi i drugite

Liverpool v Everton
Southampton/Manchester United v Tottenham Hotspur
Hull City/Newcastle United v Millwall/Crewe Alexandra
Sunderland v Blyth Spartans/Blackburn Rovers
Hartlepool v West Ham United
Leyton Orient/Sheffield United v Charlton Athletic/Norwich City
Cardiff City v Arsenal
Portsmouth/Bristol City v Histon/Swansea City
Chelsea/Southend v Ipswich Town
Cheltenham Town/Doncaster Rovers v Aston Villa
West Bromwich Albion/Peterborough United v Queens Park Rangers/Burnley
Torquay United v Coventry City
Kettering Town v Fulham
Watford v Leicester City/Crystal Palace
Derby County v Nottingham Forest
Birmingham City/Wolverhampton Wanderers v Middlesbrough

Dobro e sto pak ni padna protivnik od ponisko nivo so kogo nai verovatno ce nemame nikakvi problemi za ponatamosen plasman.A interesno ce bide megu moite nai omrazeni protivnici da moze bi sakal i dvata da ne odat ponatamu a i mozno e ako lepeskite izgubat deneska od Sautemton da navivame za niv

A citav MR. A.W sega go svrtel vnimanieto kon Ireland otkako everton objavi deka nema nameri da se oslobodi od Arteta.Pa ostanuva da vidime dali e ovoa samo spekulacija ili ima i malce vistina vo toa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom